mandag, juli 28, 2008

lørdag, juli 26, 2008

Angelique 25. juli 2008



På mandag tok jeg fram Angelique igjen, og litt har jeg da fått brodert i løpet av uka. Holder på med glorien rundt hodet hennes, og det er morsomt :-)

mandag, juli 21, 2008

The Seeker 20. juli 2008

Altså, ble jo ferdig med mitt forrige helge-broderi forrige helg, og har hele helga spekulert på hva jeg skal brodere denne helga... Tok fram eska med broderi-kits, men kunne ikke finne noen som virkelig ropte på meg. På en måte var det mer sånn som når man kikker inn i det overfylte klesskapet og ikke finner noe å ha på seg....
Men på lørdag dumpa det ned et broderi i postkassa mi; og jeg tok jo selvfølgelig hintet og satte i gang med å brodere på det.

Så langt kom jeg etter to kvelder:

For moro skyld telte jeg stingene og kom til 1200 sting. Litt skuffet for jeg synes det høres litt lite ut etter to dagers arbeid... På gode broderi-dager har jeg klart 1200 sting i løpet av en dag. Men sliter litt med å tolke symbolene på mønsteret, for symbolene utnytter hele ruta; og da blir det fort kræsj med symbolene i rutene ved siden av; særlig hvis symbolet i naboruta også bruker kantlinjene på mønsteret:

Utsnitt av mønsteret; så døm selv:

Bak det grønne som jeg har markert, befinner det seg en "oppned-N" og en trekant. Skråstreken på N'en og trekanten går samme vei. Så da er det bare å sjekke om det er en strek i øverste kant av ruta eller ikke. Er det ingen strek der, så er det denne rare N'en. Men, så har vi E... Og når den står i ruta over "rar-N" så sliter jeg litt... For den nedre streken i E'en, går jo kant i kant med nedre strek i ruta... Du kan se de "kjære" E'ene midt i bildet. Eller ja; du ser vel bare midt-streken av E'en tenker jeg... Og disse E'ene står ikke bare over rar-N'ene - Neida - den står også over trekantene.

Slik ser mønsteret ut:

Og her ser du også hvor mye jeg har igjen.

Og dette er fargene som skal brukes:







søndag, juli 20, 2008

Blomstervasen 18. juli 2008


Nå kjenner jeg at jeg er smålei blomstervasen, så da er det nok på tide å børste av støvet på Angelique etter helga.

søndag, juli 13, 2008

Follow Me 1 - 12. juli 2008

Ta-dah!


Har brodert på spreng i hele dag, og klippet over den siste tråden klokka 23.51.

Unnskyld uttrykket, men det å bli ferdig med et broderi en har jobba på en stund, er som en orgasme.

Blomstervasen 11. juli 2008



Har beveget meg litt bort fra selge "klyngen", og straks føles det som om jeg har fått gjort en masse :-)

mandag, juli 07, 2008

Follow Me 1 - 6. juli 2008



Det var så varmt på lørdag så jeg orka ikke en gang røre broderinåla, men i går kveld - søndag - var det god temperatur, så jeg fikk gjort en del da. Tror jeg har sånn ca. 1500 sting igjen, så da er det håp om å bli ferdig i løpet av et par dager; kanskje allerede neste helg?

Blomstervasen 4. juli 2008

1. juli tok jeg fram Blomstervasen igjen, og fikk gjort litt den første uka av denne månden. Fikk ikke gjort så veldig mye for sommervarmen slo til for fullt. Syns det er vanskelig å gjøre noe når det blir for varmt.

Slik så broderiet ut på fredag:


Og slik så det ut da jeg la det fra meg i slutten av mai: Blomstervasen 31. mai 2008

Hvis du har problemer med å se hvor det er blitt brodert siden sist, så ta en titt på det lilla i midten ;-)

torsdag, juli 03, 2008

Rubino smaker fugl


Ingen trost i taklampa vår nei...

Follow Me 1 - 30. juni 2008

Jeg pakka ned Angelique på torsdag, og så starta jeg helga litt tidligere enn vanlig ;-). På lørdag ble det ingen tid til brodering for da skulle vi i 50-årslag, og jeg rakk ikke å ta noen sting før det ble på tide å dra.



Det er sånn ca. 1800 sting igjen nå. Hvis jeg bare setter meg ned å nibroderer neste gang det blir på tide å ta det fram, så er det faktisk mulig å få det ferdig i løpet av neste helg.

Har tatt fram blomstervasen, så etter fredag en gang kommer det en oppdatering på den også.