mandag, september 03, 2007

Broderilampelupe

Kjøpt meg lampelupe i dag. De har jo ikke stålampeversjon av samme sort, men det problemet har Odd løst. Han har tatt fram et gammelt bord - som ble laget en gang da mormora hans var lita jente. Og så har han skrudd fast lampa i det - og voila - jeg har både broderilampelupe og avlastningsbord. Lupa var alle tiders! Måtte jo først prøve å brodere på juleUFO'n min, og du verden så store stinga ble! Kattungene syntes jo også at denne lampelupa var spennende, og de måtte jo lukte og snuse og titte gjennom lupa. Og Hulda stakk labben sin under lupa og kikka forundra gjennom lupa på den svære labben sin.

Broderte også en tråd på Drageborgen også, og det var som natt og dag å brodere med ei sånn lupe. Ok at fingrene og nåla også blir forstørra, men rutenene på stoffet ble også større og lettere å se. Anbefaler ei slik lampe på det sterkeste (akkurat nå), og den var ikke så veldig dyr heller.

2 kommentarer:

  1. Ønsker meg en slik jeg også. Mamma har en, og de er veldig praktiske! Men pass på så den ikke står i sola - forstørrelsesglass og sollys er skummel blanding. Hvis den står ved vindu, er det lurt å henge over et håndle eller noe når du ikke bruker den :-)

    SvarSlett
  2. Takk for advarsel! Nå er det heldigvis et lokk på lupa slik at jeg ikke skal risikere å brenne ned hele huset. Luka er hengsla og det er nok ikke meninga at jeg skal ta det av... men problemet er at dette lokket er i veien når jeg broderer... Sikkert bare en vanesak, for tar jeg av lokket kan det jo hende jeg en dag glemmer å sette det på igjen når jeg er ferdig med å bruke den.

    SvarSlett