tirsdag, april 20, 2010

Masai Mara - 5 mnd gammel

Så har lillejenta mi blitt 5 mnd, og om knapt 2 uker skal hun stilles for første gang. Pelsen er litt tykk, men vi har hatt vinter og hun er fortsatt en kattunge. Bunnfargen er varm og hun har nesten ingen markeringer. De hun har håper jeg vil forsvinne når hun blir eldre. Jeg klager heller ikke på tickingen hennes.

Ikke så værst profil, eller? Litt salrygga på dette bildet, men det er fordi hun har fått øye på noe hun så gjerne skulle undersøkt nærmere. (Se forrige bloggpost da dette bildet ble tatt samtidig med bildeserien der.)


Som abyssinere flest, elser også denne jenta å ligge på noe varmt.

2 kommentarer:

 1. Hun ser kjempefin ut, og det ser ut som om hun har en varm og fin farge!:) Det blir kjempespennende å høre hvordan det går med henne på utstilling!:)

  Vi skal bade kattene våre i helgen vi, for neste helg braker det løs med utstilling i Østersund!:) Skal ha med Aros, Corvette og Nadina. Aros og Corvette kan bli IP på søndag hvis alt går som det skal!

  Kjempegøy å se bilder av henne!:)

  Corvette elsker å ligge nært radiatoren vår når det er kaldt. Hun ligger ikke oppå, men tett inntil.

  SvarSlett
 2. Så fin hun er;=) Jeg skjønner du er spent på å stille henne. Du får ha masse, masse lykke til i hvert fall.

  Det ser ut som om hun koser seg max på den radiatoren;=) Våre katter kan ligge nesten helt inn til peisen hvis det er kaldt i huset, og de elsker varme.

  SvarSlett