torsdag, november 04, 2010

(N)Ororina's Pamina - 5 uker gammel

Kattungene har blitt fem uker gamle, og her et bilde av Pamina.Familien bor på badet, men Queen synes det er godt å få hjelp med barnepassen, og da tar jeg de små inn på stua så de kan få hilse på de andre kattene og jeg får kost litt ekstra med dem. De er jo så gode! Masai Mara synes de er veldig spennende, og hun tror det går an å leke med dem også. Pamina ble litt redd da Masai ble for voldsom, men Papageno syntes hun var kul. Faren til kullet syns også de små er veldig interessante og skal absolutt lukte og slikke på dem. Han virker litt "klebbåt" (trøndersk uttrykk), men så er det nå hans første kull også da ;) Nora liker ikke tanteungene sine i det hele tatt! Tydelig at hun mener at kattunger skal hverken ses eller høres. Birrah synes de små er veldig interessante, og sitter på trygg avstand og følger med på det de foretar seg, mens Gjendine gir blaffen og later som om hun ikke ser dem.

De små har begynt å spise selv, og lære seg det der med kattedo. Ikke alltid like lett å forstå viktigheten av å sitte oppi doen, når man kan sitte ved siden av, men med litt erfaring så går det nok seg til. Jentene er mest interessert i å utforske omgivelser, mens gutten gjerne vil leke. Blir interessekonflikt av slikt ;)2 kommentarer:

  1. Åhh, helledussen såå nydelig :)

    SvarSlett
  2. Helledussen noe så nuskete;=) Pamina ser veldig fin og varm ut i fargen. Hyggelig å følge med på hvordan det går med kattungene;=)

    Ha en fin lørdagskveld.

    SvarSlett