søndag, mars 13, 2011

Rakkerungene slapper av mellom øktene

Abyssinere er kjent for å være svært så hjelpsomme, og mine er ikke noe unntak. I dag fikk Odd hjelp av Pamina til å gå gjennom bilagene til regnskapet. Hun har også funnet ut hvordan man får opp kjøkkenskapene, til stor glede for de andre kattene. Så nå er det selvbetjening i søppeldunken i skapet under vasken.

Burde vel ha filmet dem når de holder på...

Men i hvert fall, her er et par bilder av godingene som slapper av:

Blåbær og Pamina undersøker det nye pleddet. Virket som om de var riktig så fornøyd med arbeidet som var lagt ned i det.

Birrahgnooloo

Nora


Zauberflöte

4 kommentarer:

 1. Det var nå et veldig spesielt og unikt teppe. Artig å ha noe som flere har vært med på å lage. Supert at pusene godkjente det. :) Fine bilder av dem.

  SvarSlett
 2. Jeg skal hilse fra våre 4 abyssinere å si at dette kalles for kvalitetssikring av regnskapeg!:)

  Når jeg sitter og jobber med masteroppgaven får jeg også hjelp til å holde rede på papirene og notater av abyssinerne våre!:)

  Aros og Nadina er kjempeflinke til å åpne kjøkkenskap og varmeskuffen under komfyren. Ikke bare en gang at vi har våknet om morgenen og skapdøren har stått på vidt gap. Her har vi to mistenkte uskyldige abyssinere!:)

  Kjempefin og varm farge på Blåbær!:)

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og en fin uke!:)

  Klem Toril

  SvarSlett
 3. Jeg må bare fortelle deg at kattene hadde besøk av Sissa utenfor katteverandaen i dag!:) Helledussen for en kjempefin katt, og kjempefin farge har hun også!:)

  SvarSlett
 4. Mandy: Takk for det. Ja, det ble et veldig unikt teppe som ber om å bli brukt. Godt og lunt er det også.

  Hakrilas: Ja, Sissa er flott hun.

  SvarSlett