mandag, juli 02, 2012

Mammas blomstervase 2. juli 2012

På tide med en ny oppdatering av broderiet jeg jobber med? Siden siste post, som jeg posta for nøyaktig en måned siden, har det kommet til to hvite liljer helt til venstre, samt en hvit peon og en hvit nyperose. Jobber nå med den blålilla greia mellom nyperosa og peonen. 


Det er godt å se at arbeidet går fremover, så jeg er glad at jeg dokumenterer fremgangen innimellom. Og på dette prosjektet er det greit med måneds intervallmellom oppdateringene; mye fordi det er så smått og det føles som om jeg vasser i sirup noen ganger. De siste dagene har jeg konsentrert meg om å fylle igjen hull og åpninger rundt de øverste blomstene på høyre halvdel, og da vises det ikke så godt at arbeidet går fremover. 

Jeg har fått en ny kjærlighet: Gullbelagte mini-nåler. De er kjempegode å brodere med, men de tynneste kan være litt vanskelig å tre. Ja, jeg måtte venne meg til dem, og nå ønsker jeg ikke å brodere med andre nåler. Sliter litt med nikkelallergi, noe som ble et problem etter å ha brukt de nålene som følger med broderipakkene. Etter et søk på eBay etter et alternativ, kom jeg over disse supre nålene.


Nålene er 2,6 cm lange mot normalt 3,8 cm. Kvaliteten er bra og har nå bestilt en ny pakke med mini-nåler. Egner seg veldig godt til prosjektet jeg holder på med nå hvor de lengre nålene fort blir for tykke, eller de brekker for lett. Dessuten er det lettere å bruke opp mer av tråden med disse nålene. Som alle andre nåler, så blir også disse slitt, så det kan være greit å ha et lite lager.

Så tenkte jeg at jeg skulle avsløre et av broderiene som står på ønskelista mi:
Det heter Alluring Eyes og kommer fra Kustom Krafts. Motivet er basert på et bilde av Jenny Newland, og måler 31x37 cm. Så det er litt større enn det jeg holder på med nå.


Var nettopp innom eBay, og der kan jeg få kjøpt broderipakken for "kun" $89.32. Ser det er billigere hos Kustom Krafts, og der kan jeg også få kjøpt kun mønsteret. Er i tenkeboksen. Det er mye grått... I beskrivelsen står det at bildet består av 38 forskjellige farger så litt variasjon vil det jo bli.

Anbefaler en tur inn på Kustom Krafts. Mye fint og spennende der.

2 kommentarer:

  1. Er så herlige farger på det blomsterbildet! Virkelig flott det du har på ønskelista også. Huff, jeg har visst helt mista broderignisten og nesten ikke brodert i det hele tatt i år.
    Ønsker deg fine julidager! :)

    SvarSlett
  2. Ja, jeg er helt forelska i disse fargene. Det blir så fint! Litt i varmeste laget for å brodere nå for tida, men er jo så ivrig så da må jeg nesten utnytte det også ;)

    Denne broderingslysta kommer og går. Den har vært borte hos meg i en god stund nå, men du så godt det var da den returnerne :) Har hatt ei som har heia på meg, og mast litt i den perioden broderilysten var totalt borte, så jeg føler jo jeg har henne å takke for at jeg nok en gang svinger broderinåla med liv og lyst :)

    SvarSlett