søndag, oktober 28, 2012

Pakker i posten

I det siste har jeg fått en del pakker i posten, både fra venner, eBay og iHerb.

Denne pakket dumpet ned i postkassa mi tidligere denne uka og inneholdt et lang og koselig brev fra ei god venninne, broderimønser og en bursdagsgave: En flott evighetskalender med mange nydelige og stemningsfulle bilder.
Bursdagsgave
Pakken bakom er den første julegaven jeg har fått ordnet i år, og ettersom det skal være en gave så kan jeg ikke vise fram innholdet. For å stagge din evt. nysgjerrighet kan jeg jo røpe at det er Odd som skal få den. 

Har funnet meg enda en yndlingsbutikk på nettet: iHerb.com. De har alt mulig rart av lavkarbo-produkter, te, vitaminer, helsekost, aromaterapi etc. og også naturprodukter for hund og katt. 


Celestial Tea + 4 esker med 5 Atkins-barer hver. 

Og alt dette fikk jeg for litt under 200,- før porto. Som et eksempel, så betaler jeg rundt 25, for en Atkinsbar. Hver eske inneholder 5 barer, så bare ta fram kalkulatoren ;) De eskene jeg kjøpte inneholder barer som jeg enda ikke har funnet i Norge. Har prøvesmakt dem alle, og cookie dough er min nye favoritt. Jeg spiser en del barer, særlig når sjokoladehungeren er på sitt sterkeste, og det hjelper på søtsuget. 

Hvis du også har lyst til å prøve å handle på iHerb.com, så bruk gjerne koden min: TAD698 for da får du rabatt på $5 ved ditt første kjøp. 

NB. kjøper du vitaminer så vær obs på at noen av dem er forbudt å importere til Norge og du risikerer at det blir stoppet av tollen. Eks. de selger høykonsentrerte D3-vitaminer, og de sterkeste er forbudt å importere. Mener grensa er på 2000 IU.  (spør ikke meg hva IU står for)
Kjøpte en boks med D3 vitamintabletter med en IU på 2000. Den ble kontrollert av tollen, men gikk igjennom :) 
(D3 er i skuddet som aldri før nå, men sett deg inn i hva det er og hva det hjelper mot, og hvordan det skal brukes før du setter i gang med å proppe full kroppen av det. Det er tross alt et skille mellom måtehold og misbruk. )

Og så litt eBay-reklame:
Denne T-skjorta måtte jeg bare ha. Kan du skjønne hvorfor?

Var innom mobilbutikken fordi jeg hadde hørt rykter om at de hadde tilbud på iPhone. Vel, det var i forrige uke det, sa butikkmannen. Så da gikk jeg en tur inn på eBay og kjøpte dette dekslet til min 1 1/2 år gamle Nokia c7. Er jo litt dumt å bytte den ut med en mobil til full pris, og med litt kosmetikk så vil den kanskje føles ut som en ny mobil også. Dessuten har jeg etter at jeg lasta ned den siste programvaren til den, har begynt å få en forståelse for alle de flotte finessene som ligger skjult der inne. Vel, det var i forrige uke, og min Nokia har fått seg en Hello-Kitty-kjole. Selvfølgelig måtte det være Hello Kitty, men jeg feiga ut og valgte en med turkis bakgrunn.

Enden på visa er at jeg denne uka kom over et enda bedre tilbud på iPhone enn det de hadde i forrige uke, og jeg slo til. Så er det noen der ute som behøver en Nokia c7 med Hello Kitty deksel? Pent brukt! :) Gis bort til høystbydende. Eneste problemet med den er at batteriet må lades annen hver natt, men det er overkommelig med vanlig bruk. Som regel er det Odd som arver mine avlagte mobiltelefoner, men jeg tror ikke han er riktig klar for å gå over til smartass telefoner riktig enda.

Jeg har i flere år nå hatt kjøpeforbud på broderipakker, men så dukket denne opp.  
Litt for amerikansk for min smak, men lell - den er jo bare så søt. Og ikke for det, kjøpesenternissene her til lands er også fremstilt slik. 


2 kommentarer:

  1. Så spennende med pakke i posten da! Likte kjempegodt det julenissemønsteret da!:) Hello Kitty dekselet syntes jeg var kjempesøtt!:) Elsker Hello Kitty!:)

    Ønsker deg en kjempefin søndagskveld!:)

    Purr, purr og klem fra Toril og kattene

    SvarSlett
  2. Ja, bare si fra om du vil arve telefonen med deksel Toril ;)

    SvarSlett