søndag, november 18, 2012

Pass på pus

Kan man få for mange nettsteder med informasjon om hvordan man skal behandle katter? Problemet er vel heller å lage sider som engasjerer, er lettlest og hvor det er kjapt å finne den informasjonen man behøver der og da.Mye kan sies om det å ha en katt, og dessverre opplever vi at spesielt huskattene ikke får den respekten de fortjener ute i samfunnet. Fortsatt lever de utdaterte mytene om at pus klarer seg selv. Forskjellene fra i dag og for 100 år siden er at vi har fått et helt annet samfunn, og dette samfunnet er slettes ikke tilrettelagt for katter. Men da som nå er kattens eksistens avhengig av menneskets innblanding.

Målet til alle oss som ønsker kattens beste, er at katta skal få samme respekt som alle andre kjæledyr. Det forplikter å ha et kjæledyr, om det er en katt, marsvin eller undulat.

Det nye nettstedet "Pass på pus" er et sted hvor du vil finne mye smart informasjon om det å holde katt. Intensjonen med nettstedet er å gi informasjon om kattehold, og så langt virker det lovende. Håper virkelig at dette nettstedet blir mye brukt, og ønsker derfor også å være med å gi litt blest om sida.

Til slutt vil jeg si at jeg ikke er glad i pekefingeren. Årsaken er at jeg tror ikke vi kan overbevise noen om at de tar feil hvis vi kjefter på dem eller formaner dem om å endre sitt syn på sitt kattehold. Da har jeg mer tro på informasjon, informasjon og informasjon.

2 kommentarer:

  1. Takk for at du deler :)

    Jeg har fortsatt en lang liste med temaer som burde komme med, så jeg blir ikke arbeidsløs med det første :p

    SvarSlett