søndag, november 10, 2013

Årets siste kull er født.

Joda, det har vært noen fawn i et par av kullene jeg har fått de siste årene, men til nå har ingen av dem vært jenter - ikke før nå:

Hun ble født tidlig, tidlig på morgenen den 8. november. Foreldrene er IC (N)Ororina's Nora og S*Primuz-Zezam Jazir. Dette er Noras andre kull, og denne gangen har hun heldigvis melk til den lille. Sist gang, da Louis ble født, mista hun melka og det ble Pamina som fikk æren av å fostre han opp. Neste helg reiser Louis til sitt nye hjem, men jeg skal få bruke han til et par paringer.

Nora passer veldig godt på datra si. Før fødselen fikk hun også møte Louis, og da virka det som om hun ville gjenoppta der de to slapp... den gangen han var bare et par dager gammel... Louis var ikke helt enig i det, men han syntes det var helt greit å dele en boks med våtfor sammen med sin biologiske mor. Louis er en ekte mammadalt, men han har nok mest mammafølelse for Pamina. Pamina er nå på besøk hos Jazir, så kanskje det dukker flere Jazir-unger opp om to måneder? Hvis bare Pamina slipper han til så...

Lykke Li, Louis og Pamina har takla det ganske bra det at Euphoria har flyttet til sitt nye hjem. Hun flyttet forrige fredag, og på søndag fikk jeg tilsendt et bilde av en Euphoria som lå tett inntil sin nye kattevenn. Det var godt å se at hun hadde akseptert sitt nye hjem så kjapt. 

1 kommentar: