tirsdag, april 15, 2014

Fotoaktivitet

Så er det dags for å finne nye hjem til kattungene. De to som er leveringsklare nå, vil bli henta i løpet av påska, så nå er fokuset satt på de to gjenværende guttene som enda ikke har fått lovnad om et nytt hjem. Dette er Tutu og Pondus. Dette er to helt forskjellige gutter, både i farge og lynne, men begge er herlige på hver sin måte. Pondus bærer preg av å være enebarn, ved at han ikke helt forstår at det å sette tenner og klør i en annens kropp kan være smertefullt. De litt eldre halvsøsknene hans, prøver å lære han å være forsiktig, men han er litt tungnem. Vel, det kommer nok bare de andre tørr å si fra. Tutu virker litt forsiktig av seg, men er en ekte koseklump. Trives godt i et fang, eller oppå en kropp som sover middag; menneske eller en annen katt. Begge guttene er sosiale av seg, så jeg føler meg trygg på at det ikke er noen frøskatt jeg selger. 

Nye potensielle kjøpere ønsker jo å se bilder av kattungene, så nå har jeg prøvd å ta et par nye bilder av de to jeg har igjen. Tutu ble veldig paralysert av blitsen, mens Pondus poserte så godt han kunne.

(N)Ororina's King Osei Tutu

(N)Ororina's Pondus

(N)Ororina's Pondus


Forrige helg var vi på kattutstilling i Umeå, Sverige. Der bestilte jeg tid hos en fotograf som hadde rigga til et studio i et av de tilstøtende rommene til utstillingshallen. Fotografen heter Maria Westling, og du kan se flere av hennes bilder på: http://www.wmartphoto.se/
Jeg la ut flere bilder på: http://www.ororina.com


1 kommentar:

  1. Helt nydelige, begge to! Lykke til i nye hjem, og med livet <3

    SvarSlett