torsdag, oktober 04, 2007

Drageborgen 03.10.07

Tenkte egentlig å komme med en oppdatering den 1. oktober, men tiden bare løper fra meg. Men her kommer det i hvert fall en oppdatering!


Det holder på å ta form nå. Både dragen og trollmannen er i ferd med å materialisere seg. Det er mye som gjenstår enda. Dragen har en vinge til + at hele nederdelen av bildet skal fylles ut. Når jeg broderer tar jeg en tråd og gjør meg ferdig med den. Ser jeg at jeg ikke vil få brukt opp tråden og at det kommer noen sting i samme farge senere, så venter jeg heller med den tråden til jeg har nok til å få brukt den opp. Stiller seg selvfølgelig annerledes hvis det kun er bare noen få sting i den fargen på hele broderiet ;-)
Så, når jeg gjør det på denne måten, så blir det ikke til at jeg gjør ferdig bolk for bolk - eller element for element.

5 kommentarer:

 1. Dragebrogen blir kjempeflott. Synes nesten det er litt dumt at jeg ikke er så glad i fantasy-motiv, for jeg kunne godt tenke meg å brodere den selv...

  SvarSlett
 2. Lekker blir den! Kan ikke skjønne at du skal gi den bort! Jeg fikk min utgave av den i posten i dag (sammen med Scarlet Wizard). Gleder meg til jeg får anledning til å lage disse flotte bildene :-) Men først er det tre bunadsskjorter, et juletreteppe og bildet av ungene som skal lages ferdig...

  SvarSlett
 3. Nasseline: Du får gjøre som meg, brodere den å gi den bort. Men det er veldig mye arbeid med den, så den personen som får den bør være spesiell!

  Camilla: Angrer litt ja, men han som skal få den er enda mer ihuga fantasy-fan enn meg - og den dagen han går lei av den har han vær så god å levere den tilbake til meg. 30-årsgave eller ikke!

  SvarSlett
 4. Jeg har tagget deg. Sjekk bloggen min for info hvis du lurer ;)

  SvarSlett
 5. Jeg har tagget deg:)
  Gå inn på bloggen min og se hva det er.

  SvarSlett