søndag, oktober 28, 2007

Drageborgen 28.10.07


Jeg er vel halvveis nå tror jeg - og har bare de kjedelige fargene igjen. Men, er ved godt mot og synes at fremdriften er god.

Og sånn ser mønsteret ut akkurat nå...Glad det er en kopi!
Ser ikke ut som om det er så mye igjen nå? Jeg bruker gul markeringstusj når jeg fargelegger på mønsteret når jeg har brodert, men min makker tok den første tusjen han fant - og den var rosa... Vurderer å skrive ut mønsteret på nytt til jeg skal i gang med atterstingene. Vi får se hvordan det går først.

Har ikke brodert noe på kattebildet siden forrige oppdatering, men i morgen reiser jeg til Stockholm med tog, så da regner jeg med at jeg vil få gjort unna noe på det bildet også. Legger ut oppdatering på det etter at jeg har kommet hjem.

6 kommentarer:

 1. Bærre lækkert! Virkelig!

  Jeg pleier å markere attersting med en annen farge tusj. For eksempel oppå rosa villejeg brukt grønn. Men også lurt å kopiere mønsteret en gang til. Blir ofte borte noen streker når mønsteret blir brukt :-)

  God tur i morra!

  SvarSlett
 2. Det blir kjempefint!!! :D Mitt mønster er pent og rent, det da... Har ikke stryki over noe som helst ennå :P

  SvarSlett
 3. Åh, så flott der blir! God tur til Stockholm!!

  SvarSlett
 4. hehe, du har kommet langt ja! Jeg stryker heller ikke over på mine mønstre. Liker å ta vare på dem etterpå. Ikke har jeg problemer med at de blir fillete heller :)

  SvarSlett
 5. Fillete mønster ja... Det var en gang teipa, men hva hjelper det? Et mønster bør jo tåle litt, men dette er printa ut på vanlig printerpapir - og papiret blir fort mykt etter å ha bli bretta i alle mulige vinkler... Men, det er bare en kopi og det går an å printe ut en ny :-D

  SvarSlett