lørdag, mars 08, 2008

Mønsteret til Oriental Splendor

Har i dag åpna broderipakken til Oriental Splendor, og jeg er nesten på gråten. At det skal være mye korsting i gull er så, men det skal være flusst med franske knuter på syrinene.

Det skal også være med sting som på engelsk kalles "Lazy Daisy", men de tror jeg skal bli morsomme å sy. Skal sys med gulltråd selvfølgelig... Og på dette broderiet kommer jeg også borti Couching, men det var jeg borti på Drageborgen også, så det tror jeg at jeg behersker nå. Couching er en tråd som skal sys på oppå broderiet med en annen tråd. Når det er ferdig, så er det ikke så veldig ulikt attersting. Den en må passe på ved couching er at tråden ligger passe stramt. Dette slet jeg med på Drageborgen, men fikk det nå til til slutt. Og på noen partier juksa jeg litt og broderte attersting i stedet ;-)

Lazy Daisy-sting ja... Det er små løkker som sys fast, og disse løkkene skal være på gullborden på duken som vasen står på.

2 kommentarer:

  1. Hm... Broderi for viderekommende med andre ord.

    SvarSlett
  2. Tja... Morsomt med litt utfordring, men du møter jo på franske knuter på Sebastian og Jasper også, og det er nok det jeg ser mørkest på. Greit når det er en og annen fransk knute her og der for da kan "me juksa lite", men det vil nok ikke gå her nei. Får se positivit på det, og det vil gi broderiet et lite touch av 3D. Syrinene ser veldig virkelighetstro ut på bildet.

    SvarSlett