søndag, september 05, 2010

UFO-oppdatering 5. september 2010

Løperen er endelig ferdig, så hva nå? Har i dag gått i gang med å lete opp UFO'ene mine, og funnet fire stk. Eller ja, den ene er ikke min men en jeg har lovt å gjøre ferdig.

Denne fant jeg nederst i kista mi:

Dette ble påbegynt på tampen av 2002, og slik skal den bli når den blir ferdig:

Kan ikke akkurat skryte av at jeg har kommet så veldig langt...

Som sagt, fant det nederst i kista mi, men jeg har et lite problem... Mønsteret og garnet lå ikke i samme posen, så nå er det store spørsmålet hvor jeg har gjemt det? Har gått gjennom kista men kan ikke finne det. Jaja... Kanskje det ikke er meninga jeg skal fortsette på det? Nå som jeg fikk se det fikk jeg veldig lyst til å gå løs på det. Ja, det er et stort prosjekt, men det er ikke "mikrosting". Det er en stor duk, så det er ikke noe sommerarbeid for det blir rimelig varmt under alt stoffet. Venter kattunger i slutten av denne måneden, så om noen måneder blir jeg nødt til å legge det vekk så ikke kattungene ødelegger det. Katter elsker å hjelpe til med å brodere så da er det bedre å holde på med noe som er lett å gjemme bort; slik som de neste UFO'ene jeg har tenkt å presentere nå.

Er ikke denne søt?
Jeg begynte på denne i oktober 2008, og de friske fargene frister til å fortsette på den.

Ikke kommet så veldig langt akkurat:


Og så er det bestillingsverkene da:

Denne skal mamma ha:.

Og så langt har jeg kommet:

Her er det snakk om mikrosting, og en er veldig avhengig av godt lys, og "leselupelampe" mi vil komme til nytte; noe som igjen gjør broderiet til et vinterprosjekt.

Og denne er svigermor sin:

Hun har begynt på den selv, men så begynte det å tette seg og da la hun den fra seg.


Så, hva skal jeg i gang med?

Duken og svigermors broderi har noenlunde de samme fargene som løperen jeg nettopp er ferdig med, men hvis jeg tar en av dem og så bytter på å brodere med en av de to andre, så vil jeg få inn litt variasjon i farger.

2 kommentarer:

  1. Her har du jo litt av hvert å starte opp med. Jeg tror jeg ville ha valgt nr 2. Eller kanskje nr 3.... He he! Det første var også veldig fint. Håper mønster og garn dukker opp igjen så du får gjort den ferdig.

    SvarSlett
  2. Det var en del prosjekt. Jeg må si meg enig med hun over at nr. 1, 2 og 3 var de fineste;=) Det skal bli gøy å se hva du velger.

    Du får ha en fin lørdag.

    SvarSlett