lørdag, oktober 15, 2011

Like'n´Share

Har i flere år drømt om å være med å prøve ut nye produkter som kommer på markedet, og i vår kom jeg over meldte jeg meg inn i Liken Share. Til gjengjeld ønsker de jo at jeg skal skrive om vareprøvene de sender meg. Så langt har jeg kun lagt ut en kort melding på Facebook, men tenkte at jeg også skulle gi litt mer tilbakemelding her i bloggen min.

Jeg har prøvd et par andre lignende aktører, men de har vært til skuffelse, så det var veldig fint å komme over Liken Share. For å delta må du opprette en profil hos Liken Share hvor du også krysser av dine interesser. Deretter får du tilbud om produkter du kan få prøve, og ønsker du å prøve dem ut, må du aktivt takke ja til tilbudet. 

Ønsker du også å være testperson, så bare ta kontakt så skal jeg sende deg en innbydelse.

Her er produktene jeg har mottatt så langt:

Hvor bra den er i forhold til andre lignende kremer kan jeg ikke uttale meg om ettersom jeg ikke bruker slike kremer så veldig ofte, men den har solfaktor så jeg har brukt den litt nå i sommer. Jeg er fornøyd med den, ettersom jeg slapp å jobbe så mye med å få den masert inn i huden. Tuben var heldigvis ikke så veldig stor, så det er kanskje håp om at jeg skal klare å bruke den opp før den går ut på dato ;)

Dette er den første vareprøven jeg mottok. Hadde sett for meg at jeg skulle få noen små vareprøver med et par drops fra hver pakke, men nei da - jeg fikk en eske av hver sort. Det er god smak på dem, men da jeg fikk dem i vår, var ikke behovet like stort for dem, og de havnet i en skuff. Nå som høsten er her, har også behovet for halspastiller økt, og både Odd og jeg har nå prøvd dem ut.
Den grønne smaker timian og den rosa solhatt; smaker som vi kanskje ikke er så vant til, men de er milde og gode.
Jeg er svært fornøyd med disse, og når jeg har gått tom for disse pastillene, kommer jeg nok til å kjøpe dem selv.

Yum, yum, give me some! Safari-kjeksene er en av de beste kjeksene jeg vet om, så den sjokoladeelskeren jeg er, var jeg veldig spent på denne. Sjokoladefyllet er ikke så juicy som på bildet, og kanskje litt vel søtt... Ikke for det, selv om vanlig safari kjeks fortsatt er min favoritt, så er jo denne i litt mer "luksus"-klassen.Nytelse! Ikke så mye annet å si om den saken. Smaken minner meg om mokkabønner, noe som slettes ikke er et minus ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar