søndag, august 05, 2012

Oppdatering av broderiprosjekt og -planer

Så har jeg (forhåpentligvis) satt det siste korsstinget i blomstervasen. Nå er det "bare" atterstingene og utallige franske knuter igjen, men det er forholdsvis fort gjort i forhold til det arbeidet jeg har hatt med det så langt.


Så sånn ser blomstervasen ut nå. Nydelig, ikke sant? Men jeg vil nok tro atterstingene og knutene vil gi bildet mer dybde og liv. 

De siste dagene har jeg fundert litt på hva jeg skal i gang med etterpå; for måtte gudene forby at jeg skulle bli håndarbeidsløs ;) 

 I forgårs hadde jeg bestemt meg 100 % for dette broderiet: 

Og jeg vet nøyaktig hvor det skal henge.
"Men vil du ikke heller gå løs på noe mindre da?" foreslo ei venninne. Jo... hun har kanskje rett? Dette bildet skal broderes på samme type aida som blosmtervasen (18ct), men vil bli litt lengre. Så med andre ord: litt mer arbeid, men nå som jeg har overlevd blomstervasen, overlever jeg nok dette også ;)

Så i går kveld tok jeg meg en tur ned i kista hvor jeg lagrer broderipakkene mine, og der fant jeg utrolig mange skatter som jeg har glemt at jeg hadde. Jeg kjøpte opp en haug med broderier den gangen dollaren var lav, og jeg har i ettertid hatt en lengre pause fra brodering, så ja... jeg har nok mista oversikten over hva jeg egentlig har. 

I tillegg til det broderiet jeg hadde sett for meg, dukket disse to pakkene opp:
"Winter's Majesty" og "Soul of the Rose"
Det av hun med blå kjole kan også passe fint på den samme veggplassen, og hun er like stor og med samme type aida som den jeg først så for meg; så Odd fikk bestemme. Til slutt valgte han hun i den hvite kjolen. Så hun i blå kjole må nok vente litt til. (Eller kanskje jeg selger det? Interessert?) 
Vinterbildet skal jeg brodere, og om jeg tar det samtidig som hagebildet eller etterpå, vet jeg ikke helt. En behøver pauser fra slike store broderier inni mellom for man går lei; noe som kan ødelegge helt for følelsen man sitter igjen etterpå når prosjektet er ferdig. (hvis det blir ferdig...)

Fant også andre små skatter; og da spesielt disse to små kattebildene av Solo the cat. 
"Beautiful bow" and "Sunday stroll"

Og så tok jeg fram disse to broderiene i Follow Me-serien: 
"Follow Me #2" and "Follow Me #3"
 For noen år siden broderte jeg det første bildet i denne serien, men det ligger i skuffa i påvente av at disse to skal bli ferdige for jeg vil så gjerne være sikker på at de får samme tye innramming.
(Birrahgnooloo her som linselus, og muligens du kan ane fotografen et sted på bildet også ;)  )

Så da har jeg fire mindre prosjekter, samt to store prosjekter som jeg er klar til å sette i gang med. Men først - få ferdig blomstervasen.

2 kommentarer:

  1. Ja, her er det bare å hive seg uti det! ;) Blomsterbildet er så nydelig. Og så er jeg enig med Odd. Jeg ville også valgt henne med den hvite kjolen. Jammen var de søte de kattebroderiene. Helt etter min smak alle fire. He he!

    SvarSlett
  2. Så kjempefint det blomsterbildet er! Likte også kattebroderiene kjempegodt!:) Det er masse flotte motiv ja!:)

    Ønsker deg en kjempefin torsdag!:)

    Purr, purr fra Toril og kattene

    SvarSlett