fredag, september 21, 2012

Fordi postmannen er min venn...

I dag kom postmannen med en pakke fra Ateljé Margaretha til meg. Nå er det et par uker siden jeg sendte inn min bestilling så jeg hadde glemt hva jeg hadde bestilt. Ikke dumt det, for da ble det ekstra morsomt å åpne pakken :)

Og inni pakken fant jeg:
Bøllefrø fra Design Works


Julekort fra Svarta Fåret

To små kattefigurerLeselampelupeskjerm
Er spent på denne skjermen. Har fra før ei lese-lampe-lupe som jeg fester til et bord ved siden av der jeg sitter, men den har blitt så slapp i fjæra og jeg finner ikke ut hvordan jeg strammer den. Virker som om lampa blir for tung. Dessuten opplevde jeg ofte at den kom i veia.

Bonusgave: vevd skjerf
Dette skjerfet er både mykt og lunt, så det skal bli godt å ha til vinteren. Det er også akkurat passe langt slik at jeg kan knytte det rundt halsen på flere måter.

Og i går dukket det opp en overraskelse fra ei venninne :)
Max's Moon
Er det ikke nydelig? Jeg har et liggende på vent i samme serien. Kanskje denne vinteren blir riktig tid å brodere det på slik at jeg får prøvd ut leselampelupeskjermen min?3 kommentarer:

  1. Postkortene var kjempesøte <3 Sissel

    SvarSlett
  2. La meg vite hvordan den leselampeskjermen er. Kanskje noe som kunne vaert fint for meg ogsaa, er vanskelig aa faa lys nok naar jeg driver med perleveven :)

    SvarSlett
  3. Det skal jeg gjøre, Laila. Jeg har så vidt prøvd den på, men ikke prøvd å brodere med den. Så langt, virker den smart.

    SvarSlett