lørdag, juni 01, 2013

Ferdig snart?

Prøver å lage noe smart ut av dette Zpagetti-garnet jeg kjøpte på eBay. (Se tidligere innlegg). En av planene var å lage ei veske av det, og joda, jeg satte i gang med å hekle veske jeg. Etter noen runder fant jeg fort ut at dette kom til å bli en svært tung veske, så jeg rekte opp og begynte på et bærenett i stedet. Valgte å rekke opp det også, for jeg skjønte fort at jeg neppe kom til å bruke det så veldig ofte. 

Så hva med å hekle noe som skal ligge i ro på et bord? En kurv for eksempel? Tja... Zpagetti er veldig lett å hekle av, men det krever sin heklekrok og sine armmuskler. Men fordi garnet er så tykt, går det også fort å få til ett eller annet.

(N)Ororina's Snikende Tiger

2 kommentarer:

  1. Takk for kommentar! Er veldig fornøyd. Tok jo for meg hele huset samtidig og det var MANGE valg. Hver soverom fikk sitt uttrykk og farge! Supersøt pus du har!! Nyyydelig og jammen kan du hekling!! Wish I could.. Ønsker deg og dine en superduperfin sommer!!

    SvarSlett
  2. Herligehet, søteste katten!! Nydelig. Joda, bokser kan brukes og redesignes til så mangt. Skrinene var det mange i min klasse også ..en gang i tiden...som lot bli igjen på sløyden. Hvor kult er det å lage en trekasse liksom...haha! God sommer! Signe

    SvarSlett