torsdag, november 22, 2007

Berserk i Stockholm

Har jo helt glemt å vise fram hva jeg kjøpte da jeg var på shopping i Stockholm. Dette var nok det viktigste jeg kjøpte - tror jeg ;-)Det er med en gave i det ene bladet. Bladene ble kjøpt på Pressbyrån (á la Narvesen) på sentraljernbanestasjonen i Stockholm - og dette var ALT de hadde innenfor mine interessefelt.

I tillegg kjøpte jeg tre pakker med te på et vegetarianerbakeri. Det var sånn "kjøp tre betal for to"-tilbud, så jeg burde kanskje gjort som Pondus og tatt med fem og krevd å få de tre andre gratis...

Tok T-banen til Odenplan også, for der skal det være en kattebutikk som selger katteting til katteeiere, katteelskere og katter. Inntektene går til dyrebeskyttelsen. Men hva hjalp det at den eneste adressen jeg hadde i hodet var Odenplan da? Odenplan er dessverre ikke på størrelse med rundkjøringa i Steinkjer...

3 kommentarer:

 1. Jeg pleier også å tråle bladbutikker der jeg er i tilfelle jeg finner noe brukbart :-)

  Broderibladene får en også kjøpt på Narvesen i Norge. Ganske dyre, da... Men hvis du abonnerer betaler du ca halv pris av det de koster på Narvesen. Og det er ofte med slike små gaver som minibroderipakker, oppbevaringsting til sysaker og lignende.

  Broderiblader jeg har funnet på Narvesen er: Cross Stitch Crazy, Cross Stitch Gold, Cross Stitch Collection, Cross Stitcher og Cross Stitch Card Shop.

  SvarSlett
 2. Glemte The World of Cross Stitching... Men det så jeg nå at du hadde kjøpt :-)

  Ei venninne og jeg abonnerer på The World..., Card Shop, Crazy, Cross Stitcher og Collection... "Litt" hekta... :-)

  SvarSlett
 3. Det er i hvert fall veldig interessant å bla i disse bladene :-) Så mye fint! Og så mange flotte broderimønster! Har funnet et par jeg har veldig lyst til å gjøre. Og så var det en del tips til julekort-mønster i dem også. Veldig rart de ikke hadde Cross Sticher og Cross Stich Card Shop... Det var masse blader i den butikken der, men bare 3! broderiblader og bare 2! katteblader.

  SvarSlett