tirsdag, november 27, 2007

Uhell

Forrige lørdag mista jeg den gode broderinåla som fulgte med Drageborgen. Den er tynn, kanskje litt for lang, passe spiss og lett å tre. Den andre nåla som fulgte med Drageborgen har jeg knekt så jeg måtte på leting etter ei ny god nål. Jeg tror ikke jeg har brodert på så fin aida før for det var vanskelig å finne ei tynn nok nål. Endte opp med ei spiss broderinål, men den ble litt tykk i enden, og jeg slet litt med å feste trådene. Den var også i spisseste laget for jeg fikk stukket opp fingertuppen min et par ganger.

Jeg har lett overalt! På gulvet. I sofaen. Men ikke snakk om at jeg fant igjen broderinåla!
Så på lørdag dukket den pluteslig opp - helt av seg selv. Den har visst ligget oppi sofaen hele tida. Hvordan den havna på sitteputa ved siden av sitteplassen min forstår jeg ikke - men den gjorde nå det.

Så nå har jeg funnet igjen yndlingsnåla mi, og broderinga går som en drøm - også festing av trådene.

I forgårs måtte katta mi kaste opp på broderigarnet mitt. Han kunne jo ikke noe for at garnet mitt lå akkurat der! Jeg bruker fire trådpaletter til Drageborgen, og to av palettene berga. Så da var det bare å hive resten av garnet under springen og prøve å vaske det.

I går klarte jeg jo søle PepsiMax over broderimønsteret... Heldigvis var det bare en kopi, men fargene på kopien er ikke fargeekte, så symbolene har flytt litt ut visse steder. Kanskje på tide å skrive ut en ny kopi?

2 kommentarer:

  1. Forfulgt av uhell altså... Mistet den ene nålen jeg holder på med jeg også. Siden jeg holder på med couching så jobber jeg med 2 nåler for tiden..Heldigvis hadde jeg en i reserve, men håper jeg finner den jeg mistet oppi sofaen...

    SvarSlett
  2. Det var da voldsomt så uheldig du skulle være da... Huffameg. Fint du fant igjen nåla di da!

    SvarSlett