lørdag, desember 01, 2007

Drageborgen 01.12.07Det er ikke like mye igjen som da jeg starta, men det er fortsatt mye igjen. I det siste har jeg jobba med dragehalen og steinen som han står på. I det som gjenstår, er det "en farsk i hver bygd" av hver farge. Med andre ord, det skal være noen sting her og der av hver farge, og det blir en del hopping.

En god del av de stinga som er igjen, skal være halvsting men det er mye korssting igjen også. Det blir en flott effekt av å kombinere halvsting og korssting + variere antall deltråder som skal være med + blande to trådfarger i hvert sting. Det blir stilig - og det gir en slags 3D-effekt. Kan bli vanskelig å gå tilbake til et mer tradisjonelt broderi etter dette.

6 kommentarer:

 1. Ja det er nettopp dette med ulikt antall tråder, kombinere farger i nåla osv, som gjør at jeg fascineres så av Dimensions Gold Collection sine broderier. Jeg er blitt fryktelig kresen både på motiv og mønster etter at jeg fullførte mitt første Dimensionsbilde.

  SvarSlett
 2. Det blir veldig fint :) Ikke så mye igjen heller nå!

  SvarSlett
 3. Det blir et fint bilde... Kunne godt ha tenkt meg å brodere et slikt jeg også, men har så mye liggende så får vel vente med det:)

  SvarSlett
 4. så stilig det blir :)
  Synes det er strevsomt å blande tråder.. har et ulvebilde med slikt...

  SvarSlett
 5. Det er råfint. Hvis broren din ikke vil ha det, så kan du godt sende det nordover...

  SvarSlett
 6. På tide med en ooooppdatering :P

  SvarSlett