mandag, desember 17, 2007

Detaljer fra Drageborgen

Couching:

Dette er yttervingen, og her har jeg brukt couching for å "ramme" inn kanten på vingen. Ikke særlig fornøyd for det er ikke så enkelt å holde tråden som skal sys fast - fast til stoffet - og det var også vanskelig å regulere hvor mye jeg kunne stramme tråden jeg sydde fast tråden med. Men, øvelse gjør kanskje mester ;-)
Teknikken minner meg om symaskinsøm... Vurderte lenge om jeg skulle ta opp og sy attersting i stedet, men... det er ikke sikkert det blir like håpløst på avstand.

Cording:

Cording er altså en tråd som skal tvinnes, og så sys fast til stoffet med coaching-teknikk. Dette var mer vellykka!

Diverse andre utsnitt:


Har ikke trollmannen fin kappe?Det gjorde seg virkelig med litt attersting rundt øynene på dragen. Han ble jo litt søt også <3

4 kommentarer:

 1. Flott!

  Hvordan får du tatt bilde så nærme? Jeg må nok skaffe meg et bedre kamera... Blir bare skødd hvis jeg kommer for nærme :-(

  SvarSlett
 2. Originalbildet har veldig høy oppløsning/er veldig stort, og disse bildene er egentlig bare "utklipp" fra originalbildet.

  SvarSlett
 3. Takker for titten av nærbildene. Nå ser jeg virkelig hvor flott dette broderiet er. Fargene er jo så herlige også.

  SvarSlett
 4. Ja, fargene er helt herlige, og det er veldig detaljert også. Det var kjempemoro hele veien å brodere! (For nå har jeg glemt alt det negative - hvis det var noe da ;-) )

  SvarSlett