lørdag, desember 29, 2007

Konkurranse?

MandyLou og Sissel har også fått tak i broderiene av Jasper og Sebastian av Marilyn Robertson.
***

MandyLou ble ferdig med sine to til jul, mens jeg og Sissel enda ikke har begynt. Og nå har jeg og Sissel kommet på den gode idéen å brodere om kapp...
Startdato er satt til 1. januar...

Jeg elsker disse kattene og er sikker på at de vil gjøre seg på veggen min, men det er få farger, så jeg er litt redd for at det kan bli litt kjedelig å brodere. Derfor håper jeg at jeg klarer å skjerpe meg hvis jeg har konkurranse.

Hvis flere av dere som leser bloggen min også har disse broderiene liggende, så kan dere jo slenge dere på dere også? Så dem på eBay for ikke lenge siden... Selv har jeg kjøpt mine fra Ateljé Margaretha.

Jeg har funnet fram broderipakken med Sebastian, men hvor er Jasper?
5 kommentarer:

 1. Hehe, jeg skjønner jo at jeg kommer til å lede hvis du skal bruke noen dager (uker?) på å lete fram bildene... Men hva hvis jeg kjøper meg hund, da har jo du mye mer tid til brodering enn jeg. For ikke å snakke om hvis bikkja eter synåla?!!
  Tror vi trenger å diskutere spillereglene her ;0)

  SvarSlett
 2. Lykke til, begge to! Regner med at det kommer oppdateringer underveis? Håper dere tar dere tid til å dokumentere framgangen selv om dere skal konkurrere ;-)

  SvarSlett
 3. Sissel: Får da endelig håpe at bikkja ikke eter synåler, for den dyrlegeregninga vil ikke jeg se ;-)

  Så du har begynt å få kalde føtter allerede? Det var nå du som satte opp startdatoen - jeg bare følger etter ;-) Og nå er jeg også ferdig med julens siste prosjekt, og er klar for kamp.

  SvarSlett
 4. Lykke til begge to med de svarte kattene. Ikke lenge til dere må ha nål og tråd klare nå. Kan være litt kjedelig å brodere så mye svart og grått. Men se på det røde som den store premien helt til slutt. Det er vel verdt alt det svarte. :)

  SvarSlett
 5. Jeg er nå klar til å begynne å brodere, men hva med deg Sissel?

  SvarSlett