mandag, juni 08, 2009

Katteutstilling i Sundsvall 6. og 7. juni

Fredag 5. juni plasserte vi Didgeridoo og Sissa i hvert sitt bur, og satte kursen mot Sundsvall. Didgeridoo ble skikkelig bilsyk, og vi hadde to stopp før norskegrensa for å rydde og vaske pus og bur, og en lignende stopp på svensk side. Ikke greit med en bilsyk katt. Heldigvis gikk hjemturen helt smertefritt for Didgeridoo.

Denne helga bodde vi på Bergafjärden Camping, som ligger et par kilometer unna utstillingshallen.

På lørdag ble Odd og jeg headhunta til å hjelpe til på kjøkkenet. 6. juni er Sveriges nasjonaldag, og for å markere nasjonaldagen, ble alle funksjonærer utstyrt med flagg og gule oppvaskhansker, og noen fikk også blå oppvaskbørster de kunne vifte med, og så toget vi inn i utstillingslokalet med utstillingslederen først i rekka med et stort svensk flagg. Inne i lokalet ble nasjonalsangen spilt, og vi skålte med brus.

Til lunsj var det nasjonaldagsbuffe, og det var virkelig bruk for alle krefter inne på kjøkkenet for å få ferdig alle maten til riktig tid. Det var silderetter, nypoteter, diverse salater, kokt skinke, prinskorv og kjöttbullar. Dette ble servert til alle funksjonærer, assistenter og dommere, og vi laga såpass mye at også utstillere fikk kjøpe en "billett" til buffeten.
På søndag laga vi kun mat til funksjonærer, assistenter og dommere, og vi fikk skryt for maten denne dagen også. Menyen denne dagen besto av kyllinggryte, ris, pasta med reker, sildesalat, gulrotsalat. Har inntrykk av at dommerne satte veldig pris på maten. For å få til noe sånt, kreves det ekstra krefter på kjøkkenet, og det krever et kjøkken med flere kokeplater... Vi hadde tilgang til et skolekjøkken, så vi hadde det ganske romslig og greit syns jeg.

Helgas resultater:
Lørdag: CAC på både Didgeridoo og Sissa. Fra før hadde Didgeridoo to CAC, og med det tredje kan han nå kalle seg Champion.

Søndag: CAC kun på Sissa, og dermed ble hun også Champion. Didgeridoo ble Ex.2.


Didgeridoo med sin Champion-sløyfe og Sissas CAC-sløyfe


Sissa, som er født i Sverige, feiret nasjonaldagen med svensk flagg.


To små Aucuparia's-røvere: Vicomte de Chagny (ABY a) og Zauberflöte Sarastro (ABY n). 4 mnd gamle.


De flotte sløyfene til Sundsvall Kattklubb.

5 kommentarer:

 1. Høres ut som en veldig koselig utstilling. Artig med feiring av nasjonaldagen da, hihi

  SvarSlett
 2. Gratulerer med Champions da! :-D Hoeres artig ut aa feire svensk nasjonal dag ogsaa, gule handsker og blaa oppvaskboerste lol.... Genialt!

  SvarSlett
 3. Grattis med championer :)

  SvarSlett
 4. Ja det var det jeg var litt engstelig for jeg også, tenk om de hadde blitt rusa? Sverige er flott :)))

  SvarSlett
 5. Rusa? Haha, det hadde tatt seg ut :D

  SvarSlett