torsdag, september 03, 2009

Nye utstillingsplaner...

Har i dag satt meg ned og gått gjennom utstillingslista som ligger ute på FIFe sin side, og ut fra den, prøvd å lage en slags ønskeliste over utstillinger jeg kan tenke meg å stille ut på til neste år.

Mest sannsynlig er vi ferdig med utstillingene for i år, selv om det fortsatt er et par som lokker veldig. Men det skal jo klaffe med kattungefødsler og andre "planer", så det er litt av en kabal!

Har i hvert fall fått laget meg ei liste for å få en oversikt over de ulike helgene og stedene utstillingene skal være, og det som gleder meg mest, er å se at Sundsvall og Harstad ikke kræsjer i år :D Så da kan vi dra på begge de to utstillingene!

Jeg kommer til å få ganske mange viltfarga hunnkatter i klasse 9 nå utover, og det er egentlig veldig dumt... Det betyr jo at jeg ikke kan dra med meg alle sammen til de samme utstillingene før de har spredd seg over flere klasser. Veldig dumt å dra med seg flere katter i samme farge som stiller i samme klasse, for det vil jo bety at de vil konkurrere om sertifikatet; som kun en av dem kan få. Det er mer enn nok at de må konkurrere mot andre sine katter ;)

Så, får ta det som det kommer, men i hvert fall, to utstillinger er allerede plotta inn i kalenderen.

Vi ses!

3 kommentarer:

 1. Nå er det en stund siden vi har vært på utstilling, og jeg kjenner jeg savner å dra på en utstilling i ny og ne.

  Det har vært så travelt med å følge opp barna på sine fritidsaktiviteter. Våre eldste døtre spiller håndball, og vår yngste sønn spiller fotball, og det betyr at helgene våre er fullbooket nesten hele året.

  Vi snakker om å melde på våre på Norak sin utstilling i høst.

  SvarSlett
 2. Ja, det er ikke lett å være en aktiv utstiller når en har barn som skal hit og dit. Regner med at det kan være herlig å få slappe av i helgene ;) Jeg klarer i hvert fall ikke å "lade batteriene" når jeg er på utstilling.

  Hvis det blir en utstilling til i år, må det nesten bli den til NORAK; men har hunnkatta mi tatt seg, vil hun ha termin rett før den utstillinga.

  SvarSlett
 3. Det har du rett i. Barna skal på sine fritidsaktiviteter, og da er det deilig å slappe av i helgene for å lade opp.

  Hver gang NORAK har sin årlige utstilling her i Oslo må vi dra en tur for å besøke utstillingen. Det er koselig å holde kontakt med de vi kjenner i kattemiljøet, og ikke minst for å bli oppdatert på hva som skjer.

  Gøy at dere venter kattunger;=) Jeg regner med vi får oppdatering på bloggen din etter hvert.

  SvarSlett