lørdag, september 12, 2009

Sissas fødsel i gang

Så er fødselen til Sissa i gang. Nr 1 ble født for 1,5 time siden; en blå gutt på 102 gram. Eller ja, jeg tror nå det er gutt ettersom jeg syntes jeg så antydning til baller. Nå har jeg til nå klart å bomme på kjønn hver gang Sissa har hatt kull, så jeg vil ikke påstå noe enda.

Nr 2 ble nettopp født, og den ungen er rimelig våt enda. Muligens sorrel... Tenkte Sissa skulle få litt pause nå, så det er derfor jeg ikke har nærmere informasjon om denne ungen.

Sissa er en veldig god mor, og svært beskyttende overfor sine små. Jeg fikk ikke veie førstemann eller sjekke kjønn før veene som varsla nestemann dukket opp. Og hun passer på den nyfødte så godt hun kan. Overlater ikke noe til tilfeldighetene denne dama nei.

Nå er jo jeg overlykkelig over at førstemann er blå, for det er min yndlingsfarge; men har ikke hatt blå avkom siden jeg fikk mitt første abyssinerkull høsten 2005. Og gutten har masse farge! Med tanke på at både Sissa og Didgeridoo, som er faren, er varme i fargen, er det jo håp om at denne gutten kommer til å få en varm blåfarge også?

Får vel tilbake til "fødestuen" og se om det kommer noen flere. Mangler jo bare en vilt og en fawn nå, så har jeg et regnbuekull :D


1 kommentar:

  1. Oj! Så spennende!:) Håper at fødselen går bra!:)

    Følger meg!:)

    SvarSlett