torsdag, november 19, 2009

Uke 46

Forrige uke, uke 46, ble en innholdsrik og uvanlig uke.

Mandag:
Dagens plan var å dra ned på jernbanestasjonen om kvelden for å ta i mot kofferten til ei venninne fra Lofoten, som skulle videre nedover til Oslo en snartur. Vel, en time før toget stoppet i Steinkjer, måtte jeg en tur på legevakta: Urinveisinfeksjon.
Heldigvis fikk jeg komme inn til legen rimelig kjapt så jeg slapp å komme for sent til stasjonen. Kjipt hvis jeg ikke hadde rukket toget, for inni kofferten var det Lutefisk; direkte fra Lofoten. (Odd kjørte meg, så hadde det nå tatt litt for lang tid på legevakta, så hadde han nok sikra seg kofferten/lutefisken på egen hånd ;) )
Vel hjemme igjen, hadde Wangaris fødsel startet. Oppi fødebaljen lå to små sorrelunger på rundt 100 gram. Mor og barn var i fin form, men det var tydelig at det var flere unger inni Wangaris mage. Nummer 3 var en liten sorrelunge på rundt 90 gram, og nummer 4 viste seg å være en viltfarget krabat på 114 gram. Så, før kvelden var omme hadde Didgeridoo blitt far til fire nye unger.

Wangari sammen med sine fire nyfødte smårollinger.

En klynge på fire; de aller siste avkommene etter IC Nile Didgeridoo.

Tirsdag:

Odd klarte ikke å vente med å smake på lutefisken til jul, så vi hadde Lutefisk med erter, bacon, potet og gulrot til. Joda, Lofotværingene kan lage lutefisk de.

Onsdag:
Tidlig på formiddagen kjørte jeg ned på stasjonen hvor jeg plukket opp venninna mi som hadde vært en svipptur til Oslo. Koselig :D


(N)Ororina's Birrahgnooloo - 6 weeks old. Foto: S. Larsen

Torsdag:
Viste fram det nyoppussende kjøpesenteret vi har fått i Steinkjer.

Fredag:
Kjørte oss en tur til IKEA og Hell-senteret. Spiste på IKEA, men begge ble dårlige i magen etterpå…


(N)Ororina's Camaraigal og (N)Ororina's Boomarang. Foto: S. Larsen

Lørdag:
Tok henne med på en kjapp sightseeing til Levanger slik at hun fikk et kjapt glimt av boligfeltet hun bodde i da hun gikk på skole i Levanger + hovedgata i Levanger. Tok en stopp på Magneten kjøpesenter, som også er rimelig grundig utbygd i den siste tida Etterpå tok vi en stopp hos foreldrene mine på Levanger hvor vi spiste kveldsmat.

Søndag:
Sendte venninna mi med toget hjem til Lofoten.(N)Ororina's Koori Foto: S. Larsen

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med nytt kull!:) Oj! De så varme ut i fargen!:) Håper alt står bra til med kattemor, kattunger og pappaen!:)

  Lutefisk er kjempegodt!:) Dessverre spiser vi ikke det, for Halvard liker det ikke. Hm... Går det virkelig an å ikke like lutefisk?

  SvarSlett
 2. Takk for det. Ja, ungene er skikkelig varme i fargen. Alle ungene jeg har fått etter Didge er varme i fargene når de blir født. Som om det var satt i lyspære i dem alle sammen ;)

  Og ja, det er fullt mulig å ikke like lutefisk :P Men i Odd sin familie er det tradisjon, og han er helt tullete etter det, så jeg ble bare nødt til å venne meg til det. Men, lutefisken fra Lofoten er ikke fullt så gele-aktig som den vi får kjøpt hos fiskehandleren her i Trøndelag.

  SvarSlett
 3. Så gøy med nytt kull;=) Gratulerer med det. Fødselen gikk fort unna må jeg si. Tenk fire herlige abyssinernurk er kommet til verden;=)

  Vi vurderer sterkt på om vi skal kjøpe oss en abyssiner til om et par års tid. Du skal ikke bli forbauset hvis du får en forespørsel fra meg om kjøp av en kattunge.

  Huff da. Urinveisinfeksjon er ikke godt. Det er så ubehagelig. Jeg håper du er blitt bedre nå.

  Jeg ønsker deg og familien din en fin fredag, og en riktig god helg;=)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med kullet. Siste kull altså?

  Koselig med besøk fra Lofoten, og ryktene sier at den besøkende også hadde det koselig ;0)

  SvarSlett