torsdag, august 19, 2010

Dyreliv 19. august 2010

Fant ut at det passa veldig fint med en oppdatering av Dyreliv-løperen. Det ble en liten pause i broderinga etter at jeg ble ferdig med forrige prosjekt; som nå er levert inn til innramming. Hadde egentlig tenkt å gå løs på en annen UFO, men så ble det til at jeg tok fram Dyreliv-løperen fra Eva Rosenstad, i stedet. Begynte på det våren 2002, men så dukket det opp viktigere prosjekt som skulle fullføres, og løperen ble en UFO. Tok opp arbeidet på den i fjor vår, men nok en gang dukket det opp noe viktigere. Forhåpentligvis får jeg den ferdig denne gang.

Etter at jeg hadde klargjort broderiet for fotografering, stilte Masai Mara seg opp ved siden av det. Tydelig at hun ville være med på bildet også. ;)Et nærbilde av broderiet slik det ser ut akkurat nå:
Det er da ikke så mye igjen? Er jo over halvveis :)

Slik så den ut da jeg la den fra meg i fjor vår:

Og slik skal den se ut når den blir ferdig:

3 kommentarer:

 1. Du er jammen meg flittig!:) Kjempefint motiv. Gleder meg til å se resultatet når det er ferdig!:) Kjempemorsomt bilde av Masai Mara ved broderiet!:) Den katten har sans for broderi vil jeg tro!:)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg tror hun følte seg hjemme sammen med det broderiet ;) Midt i hennes gate vet du.

  SvarSlett
 3. Jeg er imponert over hvor flink du er;=) Åhh så fint motiv da. Masai Mara er en broderiinteressert katt skjønner jeg;=) Fin og varm farge synes jeg.

  God helg til deg og dine.

  SvarSlett