søndag, august 08, 2010

Spenn spikka sprø?

Jeg har i lengre tid hatt innkjøpsstopp, og da særlig innenfor broderipakker og eBay. Men nå har jeg altså tatt en tur inn på paradis (les: eBay) igjen for å se på utvalget, og oppdatere meg på nye ting som har kommet innen broderipakke-verdenen...

Dette broderiet fikk jeg tips om på hobbykroken, og løp rett inn på eBay for å ta den i nærmere øyesyn. Forlot sida, men klarte ikke å få broderiet ut av hodet. Det gikk til og med ut over nattesøvnen. Så da så... Jeg bestilte det på fredag, og på mandag dukka det opp i postkassa mi :D


"Planetarius" fra Bucilla (Heirloom collection)
Mål: 37x46 cm
Broderes på sort bomullsvev. (Jadda, jeg et totalt sprø!)
Det er veldig detaljrikt og med både korssting og halvsting. Ser ut som om det er franske knuter som utgjør de minste stjernene. Jeg digger attersting, men det ser ut som om jeg skal få noe å bryne meg på på kappekantene hans... Og trollmannen er jo så søt da; og med bollekinn i tillegg - LOL.

Dette fant jeg først på abullrun, men fant den igjen på eBay hvor jeg fikk den til en mye lavere pris.


Abullrun er et seriøst internettfirma som selger broderipakker til hele verden. Har kjøpt hos dem tidligere, og har aldri hatt noe problemer med dem. Har man først handlet hos dem, får man rabatt ved senere kjøp. Så vil man unngå eBay, så er Abullrun et godt alternativ.


Har så lyst til å brodere peoner, men det har vært vanskelig å finne et motiv jeg føler jeg virkelig liker; helt til i kveld. Gjorde et søk på eBay, og disse to broderiene dukket opp; begge fra Dimension:

"Peonies and Delphiniums" fra Dimension Gold Collection


"Peonies and Canterbury bells", også fra Dimension Gold Collection

Klarer ikke helt å bestemme meg for hvem av disse to jeg liker best, men den første virker lysere og meg åpen og lett. Har lagt inn et skambud på dem begge så får vi se da...

8 kommentarer:

 1. Blir spennende aa se naar du har blitt ferdig aa brodere disse;) Mye jobb, men du er saa flink - det vet jeg:D

  SvarSlett
 2. Broderimønstrene var kjempefine!:) Jeg skjønner godt du har vansker med å bestemme deg ja.

  SvarSlett
 3. Jeg likte alle mønsterne veldig godt. Du er bare så flink. Jeg er imponert over å se alt det fine du lager. Mamma broderte mye da søsteren min og jeg var små. Jeg har et par broderier som mamma har laget hengende på stuen vår.

  Ha en fin mandag.

  SvarSlett
 4. Oh du det Planetarius broderiet ser jo nydelig ut! Sikkert litt aa bryne seg paa ja... men det blir da naa i hvert fall ikke kjedelig :) hehe.

  Alle ser fine ut.... la oss vite hvordan det gaar ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg har hatt Planetariussida på ebay oppe siden jeg så den i Margaretha-katalogen :P Venter bare på bedre pengetider så jeg kan bestille den, for den SKAL jeg også ha!
  Og det er jo ikke SÅ ille å sy på sort - vi klarte jo Drageborgen fint begge to! :)

  SvarSlett
 6. Ja da Kjersti, vi koste oss stort med drageborgen så denne skal nok gå greit også. Virker som om det kanskje er litt mindre brodering på denne?

  SvarSlett
 7. Nå har jeg mottatt alle fire broderiene :D

  SvarSlett
 8. Misunnelig??? Nøøø, ikke i det hele tatt lissom.... Spar den litt da - så kanskje vi kan samsy feks neste år!

  SvarSlett