søndag, mars 10, 2013

Broderioppdatering Mars 2013

Jeg holder for tida på med tre broderiprosjekter. Det ene skal bli en middagsduk, og de to andre blir bilder. 

Middagsduk i høstfarger
Duken er et vinterprosjekt på grunn av alt det stoffet. I vinter har jeg jobba mest med bregnen til venstre. I det siste har det ikke gått så kjapt med dette broderiet da et annet har frista mer å jobbe med.

Slik skal den se ut når den blir ferdig:
Flora Middagsduk
Den har masse varme høstfarger, og vil bli et smykke når den en dag blir ferdig. Som du sikkert skjønner så har jeg ikke kommet så veldig langt på den. Den har også vært UFO i flere år, men skal prøve å gjøre mitt for å hindre at den nok en gang blir liggende urørt over lengre tid.


Max' Moon
Her er jeg ferdig med månen og greina med bladene. Å brodere på svart aida krever sitt lys og sine øyne, så dette får bli sommerprosjekt tenker jeg. Joda, jeg har et godt arbeidslys, og jeg har luper og hele pakka, så det er nok mer det at det er et annet prosjekt som frister mer å jobbe med akkurat nå. 

Link til tidligere oppdatering av Max's Moon og Follow Me #3 (Ser kanskje ikke ut som om jeg har kommet så veldig mye lengre med Max's Moon, men har fylt opp litt her og der, samt at jeg vil vise at Max ikke er glemt.)

Follow Me #3
Dette er det siste broderiet i en serie på tre, og jeg har igjen 1/3 av motivet. Etter å ha brodert en stund på bregna på middagsduken var det godt å gå over til dette broderiet, som opplevdes der og da som en frisk pust.

2 kommentarer:

  1. Middagsduken blir veldig fin - lykke til med alle prosjekt!

    SvarSlett
  2. Nydelig den duken!! <3

    SvarSlett