søndag, mars 10, 2013

Farvel Drage

Nå er det snart ei uke siden Drage reiste til sin nye familie, og hun har allerede bestemt seg for hvilken plass som er hennes i hierarkiet; nemlig den øverste plassen. Fra før bodde det en hannkatt i hennes nye hus, men han får vær så god ta til takke med andreplassen. 

Hun er visstnok flink til å dele maten med de andre, med unntak av mat hun synes smaker helt himmelsk. Da må han vær så god vente til hun er mett.

Dette er det siste bildet jeg tok av Drage før hun reiste.

Ettersom samboeren til Drage heter Draco, ønsker hennes nye eier at hun skal få sitt eget navn. De første dagene gikk hun under navnet Turboen, ettersom hun var høyt og lavt på inga tid. I dag fikk jeg melding om at hun ble kalt det lille Trollet. Årsaken var at hun hadde kobla ut Start-linja på husmors laptop. Jeg har også fått rapport om at hun er flink til å hjelpe til med støvsuging, og de hybelkaninene som støvsugeren ikke finner, finner hun. 

Tigeren har blitt enebarn nå, og det merkes. Det har plutselig blitt mye roligere her, men det skyldes nok mer det at Drage ikke bor her mer, ettersom det var Drage som trakk med seg Tiger når det skulle lekes eller farskes.

Godt å være to. Drage øverst, Tiger nederst.

Det er kjedelig å være alene, synes Tiger
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar