onsdag, januar 02, 2008

Jasper 1. januar 2008

Så er vi i gang da, jeg og Sissel, med hver vår katt - og målet er å bli først ferdig med begge kattene.Og så langt kom jeg i går.

Sissel har foreslått at vi skal oppdatere hver dag hvis vi har mulighet, men blir ikke det litt vel ambisiøst? Eller ja... Vi får se ;-) I hvert fall, det ser ut som om det er lettere å se fremdriften for hver økt på dette broderiet. Det var det ikke på Drageborgen nemlig. Jeg holdt på å miste motet helt her i høst, for selv etter ei uke med intens brodering, så var det ikke alltid det vistes :-/

Denne dama her broderer på Drageborgen nå: Kjersti. Jeg misunner henne ikke ;-) Men resultatet blir bra. Har en liten mistanke om at hun broderer kjappere enn meg? Jaja, vi får vel se hvor lang tid det tar for henne å bli ferdig med sin borg. Jeg brukte litt under 4 mnd på min. Begynte 25. august, og var ferdig 18. desember. Nå broderte jeg på et par småbilder innimellom, og jeg hadde pause på et par uker innimellom også, så jeg kan jo skylde på det da hvis hun klarer å gjøre ferdig borgen på kortere tid enn meg. Haha - nå har konkurranseinstinktet satt seg hos meg kjenner jeg!

4 kommentarer:

 1. Jeg skal brodere minst 1, kanskje 2 julekalendere samtidig som jeg holder på med Drageborgen da :P Så snart de kommer, skal jeg starte på den første. Kommer da til og brodere kalender på hverdagene og Drageborgen i helgene :)

  SvarSlett
 2. Ok, da kommer du nok til å bruke litt tid på Drageborgen du også ;-) Men det er greit å ha noe annet å holde på med samtidig som en holder på med Drageborgen. Drageborgen kan fort bli litt "tung" skal man bare holde på med den.

  SvarSlett
 3. Det er nok sant... men foreløpig synes jeg det er veldig moro med Drageborgen, og har ikke det minste lyst til og sette i gang med kalendere igjen :P Ikke blir det mye tid til brodering fremover heller, ferien er jo over, og da er det i gang med full jobb igjen. Året starter med retting av 25 Afrikaprosjekter + karakterer på 25 muntlige fremføringer...

  SvarSlett
 4. Ferien er SNART over heter det :P

  SvarSlett