onsdag, mai 13, 2009

En krevende tur på butikken

Nye typer matvarer som dukker opp i butikkene er spennende, og som regel må de jo prøves ut hvis jeg lurer på hvordan de smaker.

Var en tur på Prix i går, og der fant jeg mange nye spennende matvarer. I kjekshylla fikk jeg øye på den nye kjeksen fra Sæthre med en eneste gang. En rund og fin boks med plastlokk på. Og utenpå boksen var det avbilda ei blå stratos-ku og bilde av en pringles-lignende kjeks som hadde fått litt sjokolade på seg. Tennene begynte å løpe i vann så jeg prøvde å løpe derfra så fort jeg kunne. Vel, ble jo stoppa av et annet syn... Disse deilige café coockisene fra Sæthre hadde fått et nytt søsken: Konfektcoockie, eller noe sånt.

Ikke særlig snilt mot meg som prøver så godt jeg kan å redusere sukkermengden i kostholdet mitt.

Men det skulle bli værre. I godterihyllene hadde Brynhild lansert en pose med karameller, Nidars bidrag var en 150g plate med Smash (egentlig foretrekker jeg Smash i pose for der er ikke mais-snacksen knust), og Freia viftet med en svært så fristende 200g jordbærsjokoladeplate.

NÅDE!

6 kommentarer:

 1. Hmm sier du det...jeg skal vel på butikken snart..
  For noen dager siden forsvant all julesjokoladen jeg hadde i skapet. Julenisser smaker like godt i mai gitt.

  Kristine

  SvarSlett
 2. Haha, ja, det kan jeg tenke meg at den gjorde ;) Godt gjort å klare å spare en julenisse så lenge, men du hadde kanskje gjemt den godt?

  SvarSlett
 3. Jeg har gitt opp og tenkt at døden skal jo ha en årsak..
  Denne sjokkisen med jordbær i.. sukk... smash sjokoladen var ikke noe særlig.. og denne stratos kjeksen minte meg om iskjeks og uten is ble den bare tørr...

  SvarSlett
 4. At Smashen ikke er noe å skryte av kan jeg forstå for den Smash-baren er heller ikke min favoritt. Godt å høre at Stratoskjeksa ikke er like spennende som den ser ut som ;), jeg prøvde å lage en historie om den da jeg så den, og jeg kom fram til at det var Stratoskua som hadde slikka på kjeksene; derfor de var brune på den ene enden :P Men den jordbærsjokoladen... Den skal jeg prøve en dag... Synd de ikke hadde en mindre sjokolade. Finnes sikkert, bare ikke i "min" Prix?

  SvarSlett
 5. Merkelig at du la merke til alle godteri-nyhetene, der kjenner jeg meg *ikke* igjen... Neste gang får du studere alle nyhetene i fruktdisken ;0)

  SvarSlett
 6. Ja, merkelig det der du, Sissel ;). Men, jeg fant jo lollo-salat, eller hva den nå heter, og den havna i vogna mi. Nå er det sjelden det er noen nyheter i fruktdisken på Prix... Men du verden så spennende det er å tråle frukt/grønt hyllene på OBS! Mye der jeg aldri har sett eller smakt.

  SvarSlett