mandag, mai 25, 2009

Hjemme etter utstilling i Nesna

Kom hjem for en halvtime siden ca. Er totalt utslitt så skal se det blir umulig å sovne. Kroppen er jo full av uro. Tenkte jeg skulle oppdatere bloggen min med de siste resultatenene så fort det lot seg gjøre, men det spørs, for Hampus har lagret opp så mye kos at jeg blir jo helt "spist" opp, men skal gjøre et forsøk. (Hampus er jo bare søt også, og det er jo kos å bli satt sånn pris på!)

Andre utstillingsdag gikk litt bedre enn den første, så jeg må nok bare si meg fornøyd med helga ;)

Didgeridoo og Apeldoorn fikk sine CAC og Merlin fikk sin første CAP. Queen of Night konkurrerte om CAC'n i dag også, og nok en gang måtte hun ta til takke med en Excellent 2. Madam Mim og Helga fikk begge sine Ex.1. Både Helga og Merlin ble nominert til panel, og Helga stakk av med en BIS! I tillegg fikk jeg BIS oppdrett i kategori 3 :D

BIS-premiene besto av kattemat og en fin kopp med fat fra Porsgrunn porselen. Porselenet er produsert i et begrensa opplag, så det er ikke så mange som har likedan. Har sett flere utstillinger som har dette porselenet som premie for tida, og jeg syns det er en utmerket premie!

Nå skal jeg finne senga, og forhåpentligvis dukker Jon Blund opp rimelig kjapt.
---

*CAC/CAP er sertifikater som gis til katter som jakter på den første tittelen som er Champion for fertile og Premier for kastrater. Kun katter i de voksne klassene får sertifikat.
*BIS = Best in Show. Helga vant BIS kattunge 3-6 mnd. i korthårsklassen (kategori 3)

3 kommentarer:

 1. Grattis med flott resultater på utstillingen i helgen!:) Så gøy!:) Dette fortjente du!:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for ei herlig sosial utstillingshelg. Det er alltid så koselig å møte dere!! Takk for broderiet, mamma holdt på å dåne når hun så det, hehe

  Ja, og så gratulerer igjen med alle gode resultater :0)

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med gode resultat paa utstilling!! :) Hoeres ut til at du hadde en slitsom men morsom helg :-)

  SvarSlett