onsdag, august 05, 2009

Katalogtid

Nå er det visst høst snart, og høst-katalogene har begynt å strømme på:

Først dukket Cellbes-katalogen opp, og jeg har vært en god kunde hos dem i de siste årene. Syns det er litt lite utvalg for menn, men det er kanskje ikke så opptatt av å gå i søte overdeler slik som oss kvinner? Mye fint denne gangen også, men kanskje høstens kolleksjon ikke er helt meg? Og jeg er også nøye på at klærne jeg kjøper skal være mest mulig "kattevennlig". Strikkaklær, for eksempel, er nemlig ikke det ;) Men, det var noen skjorter som går rett inn i Odds klesstil, så det kan hende de får en bestilling fra meg snart ;)


Høstens AM-katalog har også dukket opp, men er det bare jeg som har blitt svært kresen? Ikke for det - det gjør ingenting for jeg har flere kasser fulle med broderi-kits og mønster, så jeg skal ikke bli arbeidsledig med det første. Det var noen fine løpere der, men jeg broderer ikke duker "lenger". Det dumme med duker er at en må montere dem selv etterpå ;) Var en del søte nisse-bilder, men hvor mange nissebilder behøver man? Men er jo fine gaver da!


Og i dag kom Miss Mary-katalogen. Er du på utkikk etter BH, så anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe fra Miss Mary. Bra kvalitet, finnes i store størrelser og bredt utvalg. Jeg kjøper mine BH'er her, og jeg er svært glad i dem, men må nok slite dem ut før jeg begynner å tenke på å kjøpe flere. Ikke for det, de reklamerer nå med en BH som man også kan bruke når man sover. Den må være behagelig å ha på!

2 kommentarer:

  1. Fant noen fine bilder i AM-katalogen, men skal vente noen år tror jeg med å bestille noen flere. Og så var jo skapelsen kommet i flere farger. Var heldig å få i dobbelt opplag så mamma skal nok få en å kikke på hun og ;0)

    SvarSlett
  2. Det jeg syns var fint i AM-katalogen har jeg i en av boksene mine allerede :rødme:
    Skal jeg plukke ut et som tiltrakk seg min oppmerksomhet så må det bli bilde G på side 5; det med høst-feen. Og jo da, det var jo noen fine julekort en kan brodere, men tror ikke det blir broderte julekort på noen i år.

    Ja da, så at de nå selger "Skapelsen" i flere farger. Men selv om du syns den er morsom å brodere, er det kanskje nok å brodere en av dem? ;)

    SvarSlett