søndag, august 30, 2009

Utstilling i Luleå 29. og 30. august 2009

Det er blitt søndag kveld, og vi sitter nå på hotellrommet vårt i Luleå. Odd og kattene ser på 3. episode av Ringenes Herre, mens jeg prøver å oppdatere meg på det som har skjedd ute i blogger- og facebook-verdenen ;)

Hva vi gjør i Luleå? Utstilling vel...

De som er med oss er: Didgeridoo, Queen of Night, Apeldoorn, Helga den fagre og JAS Gripen.

Rett før vi skulle dra til Luleå, dumpet stamtava til JAS Gripen ned i postkassa. For en gangs skyld kom posten på tidlig formiddag. Vanligvis kommer ikke posten før i 1-2 tida på dagen.

Må vel bare si at lørdagen ikke helt ble vår dag, men Didgeridoo fikk nå heldigvis certet sitt. Han var forresten den eneste som fikk cert (sertifikat) den dagen, da både Queen og Apeldoorn ble Ex.2. Helga ble Ex.2 hun også, og JAS Gripen ble Ex.1. Etter utstillinga var det forelesning med Pam DelaBar, som er president i CFA, den største katteorganisasjonen i verden. Kvelden ble rundet av med dommermiddag i utstillingshallens restauranten.

Dagen i dag, søndag, gikk mye bedre resultatmessig. Didgeridoo fikk sitt tredje cert i Champion-klassen, og er nå blitt International Champion. Han ble i tillegg Best i Variant! Apeldoorn fikk også sitt cert i dag, og ettersom hun har to fra før er hun nå Champion. Queen fikk sitt første certifikat, og hun ble også best i variant, samt nominert til panel, hvor hun fikk en stemme. Ikke værst! Småjentene gjorde det ikke så værst de heller, for begge ble Ex.1 i hver sin klasse, og JAS Gripen ble best i variant junior og nominert til panel.

Utstillinga sluttet forholdsvis tidlig i dag, og vi dro hjem til hotellet for å slappe av litt. Etterpå kjørte vi inn til sentrum hvor vi endte opp på en kinarestaurant.

Er nå tilbake på hotellet, og i morgen starter hjemreisen.

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med flotte resultater på utstillingen!:)

  SvarSlett
 2. Kina mat!! Vel fortjent!! (Minner meg om den vesle kina restauranten vi brukte aa spise paa i Trondheim...nam!!! :))

  Gratulerer saa masse med resultatene paa utstillingen, var vel verdt den lange bilturen! :-)))

  SvarSlett
 3. Takk for gratulasjoner. Ja du, Laila, den kinarestauranten der ja. Tror ikke jeg har vært der siden studiedagene, så jeg aner ikke om den fortsatt er der...

  SvarSlett