søndag, august 23, 2009

Spam-post igjen

Jeg kan ikke noe for det. Spam er og blir idiotisk. Og nå også på norsk, men det kan jeg til selv. Det var noe interessant på Facebook, og jeg lot meg lure. Heldigvis oppga jeg en e-postadresse jeg bruker hvis det er noe jeg "hiver meg på" på Internett, og innimellom må jeg innom for å rydde opp. Dette er tatt ut fra spam-boksen min i går, og jeg må si at de norske spam-postene er litt kuriøse. Tydelig at heller ikke de klarer å rette riktig reklame til riktig folk; men bare pøser på i håp om at en eller annen tulling biter på.


-Bedre liv tilbyr meg å "stumpe røyken nå." Jeg har aldri røkt!
-ExtenZe vil fortelle meg hvordan jeg legger til 3 inches nå. Jeg er stor nok som det er jeg, behøver ikke bli større...
-Gaveartikler påstår at jeg har vunnet fire gaveartikler. Hm... da må jeg kanskje kjøpe meg et nytt skap?
-Bli lykkeligere vil gi meg 250.000 nå. Javel? Og hva må jeg gjøre for å få de pengene? Eller er det kanskje ikke penger det er snakk om men kameler? ;) (Nei, det står kroner... Kanskje en forkortelse for kryp?)
-Behold gevinstens tilbud var jo forlokkende, men hva når jeg har brukt opp de 4394,-? Og må jeg spille for dem? Mye annet fornuftig jeg heller ville ha brukt 4394,- på enn å spille dem bort. Mye penger!
-Norges første tilbyr meg gebyrfritt VISA-kort. Det er ikke noe nytt tilbud, og det høres bare fint ut, men er rådyrt. Dessuten har jeg VISA og behøver ikke et til.
-Gratis glede tilbyr meg tøffere ereksjon nå. Må si dette firmaet har gjort en dårlig research. Jeg er kvinne. Hallo!
-Kvitt og fritt sier de kommer med kost og spann. JIPPI! Men da kan de jo få gjøre husarbeidet for meg denne uka da. Og kanskje de også kan male ytterveggen også? Den kunne behøvd et strøk nå.
-Forbrukersonen påstår at jeg har vunnet et avis gavekort. Hm... den setningen der var ikke særlig godt norsk... avis gavekort? Gavekort på avis? Men jeg leser avisene på nettet jeg.
-Lige nu sier at hvis jeg ser engle og demoner kan jeg vinne en tur til Italia. Aldri vært i Italia, men filmen frister ikke noe særlig... Og så er ordet vinne med... Min vinnerlykke er marginal, så denne spam'en havner i den store søppelbøtta den også.

4 kommentarer:

 1. hehe, du er nå søt :D
  jeg kommer til å smile en stund.. men denne 3 inch.. er det ikke penis de mener?? eller er det pupper?? hehehe

  SvarSlett
 2. Aner ikke, har ikke åpna e-posten :P

  SvarSlett
 3. Syns du skal takke ja til tøffere ereksjon jeg, LOL :0)

  SvarSlett
 4. På vegne av deg det da, Sissel :P

  SvarSlett