søndag, oktober 10, 2010

Nå tror jeg at jeg kan kalle meg voksen...

For å være helt ærlig var det adskillig skumlere å bli 29 år for 10 år siden. Kanskje fordi det betydde at jeg kun hadde ett år igjen av ungdomstida? Å bli 39 år føles helt greit.

I går dukket det opp noen fra min nærmeste familie for å spise kake og drikke kaffe og PepsiMax.

Gavebordet:
Nydelige roser fra broren min, varme lugger (ullsokker) fra svigermor og et par kuverter i et service som mamma samler til meg. Motivene på koppene er det Rosina Wachtmeister som står bak.

Gratulasjonskort-veggen:
Slik ser kjøleskapet mitt ut akkurat nå. Kortet øverst til venstre er brodert av Gitte. Er det ikke nydelig? Ved siden av henger en kjøleskapsmagnet i keramikk som jeg fikk av henne.

Og dette kortet henger litt lenger ned på kjøleskapet.

Denne gaven fikk jeg i dag:

Det er en gave fra Odd. Er den ikke nydelig? Det er en sølvnål som er laget av smykkekunstneren Esther Helen Slagsvold.

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen! Fine gaver og kort du har fått. Så du samler på det serviset du ja. Er nok flere som har sikla over det. ;)

  SvarSlett
 2. Takk for det :D Ja, jeg samler visst på det servicet ;) Veldig greit egentlig for da vet mamma hva hun skal gi meg til jul og bursdag, og jeg slipper å vri hjernen for å finne på noe smart å ønske meg.

  SvarSlett
 3. så mye flott du har fått, nålen er nydelig :)
  Grattis så mye igjen med dagen.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med gårsdagens fødselsdag;=) Fine gaver du har fått da. Jeg håper du hadde en fin feiring av fødselsdagen i går.

  Bursdagsklem fra Catzy

  SvarSlett
 5. Oj, så kjempemange fine bursdagsgaver du har fått!:) De koppene var kjempefine, og ikke minst kjempefine gratulasjonskort!:) Vel overstått bursdag!:)

  SvarSlett