onsdag, oktober 13, 2010

Tryllefløyte-kullet

Kattungene til Queen og Nikolai er nå 2 uker gamle. Ungene er trill runde, så Queen har tydeligvis nok melk til dem. Hun passer også veldig godt på dem, så de mangler ingenting.

Navn har de også fått: Pamina, Zauberflöte og Papageno. Jeg brukte litt tid på å komme fram til et tema som kunne passe, og endte opp med Tryllefløyten av Mozart. Gutten var en Papageno, og uansett om jeg fant andre passende guttenavn til han, så klarte jeg ikke å koble meg vekk fra det navnet. Papageno er følgesvennen til Tamino, som er helten. Pamina er Taminos store kjærlighet, og Zauberflöte er det tyske ordet for tryllefløyte. Originaltittelen på operaen er Die Zauberflöte.

Har i dag tatt noen bilder av ungene:

(N)Ororina's Pamina - ABY n (ruddy)Se så rund og god hun er ;)


(N)Ororina's Zauberflöte - ABY o (sorrel)Ikke akkurat mager hun her heller ;)


(N)Ororina's Papageno - ABY n (ruddy)


Han var den første til å få øyne, så han har fått et lite forsprang når det gjelder aktivitetsnivå, så han er ikke lenger like lubben som sine kullsøstre.


"Mamma! Noe kikker på meg!"

Birrahgnooloo følger med på Papagenos forsøk på å løpe.

3 kommentarer:

 1. for noen flotte navn på noen utrolig flotte kattunger, flott farge på dem alle.
  Gleder meg til å se videre utvikling.

  SvarSlett
 2. De var nydelige, også så fine navn på kattungene;=) Du er kreativ til å finne på navn på kattungene dine du. Jeg gleder meg også til å følge med utviklingen deres videre.

  Ha en fin ettermiddag.

  SvarSlett
 3. Helledussen så kjempesøte de er, også så kjempeflotte navn de har fått da!:) Mozart er jo min yndlingskomponist også!:) De ser kjempefine ut, og gjett om jeg gleder meg til å se se videre den videre utviklingen på dem!:) Kjenner jeg blir helt kattungesyk jeg nå, men Nadina sin tur kommer til våren!:)

  SvarSlett