søndag, januar 01, 2012

Look into my eyes - 1. januar 2012

Nå har vi nettopp gått inn i et nytt år, og årets første blogginnlegg skal handle om...
Ja, nettopp broderi :) Før jul tok jeg fram en av mine UFO'er, men det gikk litt trådt. Kun tilsammen 3 tråder ble brodert, og de dekket litt av den blå bakgrunnen på toppen. 

Slik vil bildet se ut når jeg blir ferdig:I fjor satte jeg meg som mål å brodere 11 broderier (ettersom det var år 2011), men jeg fikk ferdig bare to broderier og en UFO. Året før der igjen, hadde jeg som mål å få ferdig UFO'ene mine, og det året fikk jeg ferdig noen av dem, men har fortsatt et par igjen. Deriblant dette. Har ikke riktig bestemt meg helt for hvilket mål jeg skal ha for broderinga i år, eller om jeg skal ha noe mål i det hele tatt. 

I tillegg til dette, så har jeg et broderi liggende som mamma skal få til en av sine nærmeste runddager. I Januar neste år blir hun 65 år, og det bør være mulig å få bildet ferdig til da. Har også en svær middagsduk som er påbegynt, men det er vinterarbeid og kunne kanskje ha passa nå utover... Vel, akkurat nå er det "Look into my eyes" som frister, så da føles det mest riktig å gå løs på det. 

Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal jobbe mot noen deadline når jeg broderer, og det kan bety at det broderiet mamma skal få kanskje blir en 70-årsdave. Men planen nå er å ta fatt på det etter dette. Mammas bilde broderes på finaida, og det er snakk om 7 korssting per cm, så det sier seg selv at det passer bedre å jobbe på det om sommeren når dagene er lysere og lengre. 

Så ja... hvis jeg nå skal sette meg noen mål for i år, så må det nesten bli å få ferdig de to siste bilde-UFO'ene mine, og så får duken bare vente til inspirasjonen skulle dukke opp. 

3 kommentarer:

 1. Godt nytt år snuppa, jeg tar det som kommer av UFO og andre udyr :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Godt nytt år snuppa :D
  Ferdig blir det som ferdig gjøres...

  SvarSlett
 3. Et flott broderi dette. Selv ble jeg sittende å drømme meg bort i katalogen som kom fra Margaretha i går. Men jeg skal IKKE ha noe!
  Var veldig koselig å treffe deg i fjor. Kanskje blir det en mulighet i år også?
  Ønsker deg et flott 2012!

  SvarSlett