lørdag, august 25, 2007

Drageborgen 25.08.07

Begynte på dette i dag. Bildet skal broderes på svart aida av fineste sort. Jeg sliter veldig med å se hullene så det her skal bli interessant... Jeg klarer å føle meg fram til hvor hullen er, så jeg tror nok at det skal gå på et vis, men det vil nok ta tid. Odd leser mønsteret for meg, så da slipper jeg å veksle mellom mønster og broderi hele tida, men det spørs om vi klarer å samarbeide om halvstinga.

Helt ærlig så var jeg i ferd med å miste motet etter de første stinga, men synes det går bedre nå.

Men å begynne å rekke opp håper jeg at vi slipper, for det ser jeg virkelig mørkt på.

Og jeg som har to andre broderier som skal broderes på svart aida liggende...


Kjenner det er tøft for øynene så jeg får nok ønske meg ei broderilampe med lupe. Har jo bursdag snart :-D Ateljé Margaretha har ei stålampe med lupe til "bare" 2598,-... Men de har også en caps med forstørrelsesglass og lampe. Kanskje den er vel så smart som en stor stålampe? Jeg sitter i sofaen når jeg broderer så bordlampe kommer ikke på tale. Jeg ønsker meg også broderinåler i forskjellig størrelse/tykkelse, men nålene må være allergitesta/nikkelfrie.

Dette broderiet skal forresten bli bursdagsgave så jeg kan ikke gi opp å la det bli en UFO. Det vil ha første prioritet, men kommer til å ha noen småprosjekt i tillegg slik at jeg ikke blir helt sprø; slik som en UFO og noen julekortbilder.

3 kommentarer:

 1. Jeg syns virkelig jeg ser for meg at Mats skal hjelpe meg å lese broderi-mønster. Ha ha, det må bli i hans neste liv tror jeg.
  Bildet er flott, og jeg ville ALRDI gitt det fra meg ;0)

  SvarSlett
 2. Misunner deg, jeg! For jeg har ikke tid til og begynne på Drageborgen før til neste år :(

  Den hodelampa med lupe ser smart ut, ja, ikke er den dyr heller, så prøv!

  SvarSlett
 3. Sissel: Det kommer nok i samme kategori for Mats som med katteutstillinger, tror du ikke det? ;-)

  Kjersti: Ja, den capsen så virkelig smart ut. Og så er det med 4 luper i forskjellige styrker også. Kan jo være greit for han som leser mønster noen ganger å bruke sånn lupe også når mønsteret blir for smått :-P

  SvarSlett