tirsdag, januar 15, 2008

Dagens postKattene til Margaret Sherry er jo bare så søte da, og da jeg kom over denne på eBay bare MÅTTE jeg HA den! Og behovet var så sterkt at jeg ikke var den første til å gi meg under budrundene :rødme: Nei, jeg vil ikke fortelle hvor mye jeg måtte ut med, men det ble toll... Noe gubben ikke var særlig fornøyd med! Men jeg har enda ikke sett at noen av broderiene i denne serien bli tilbudt fra amerikanske eBay-"butikker".

Kattene kan broderes hver for seg eller som et helt bilde.

I tillegg fikk jeg broderistoffet jeg har vunnet på eBay for en "slikk og ingenting":


(4 pk med bomullsvev og 5 pk med aida)

Så jeg er nå fornøyd :-D

5 kommentarer:

 1. De kalenderkattene var bare alldeles helt nydelige! Så heldig du var som vant den budrunden. ;)

  SvarSlett
 2. Toll da gitt! Skal vel ikke då det på slikt... Hvis det ikke er nye regler igjen da. Jeg skal sjekke jobbmailen min i helga. Fikk en toll-forklaring på håndarbeidsartikler fra tollvesenet en gang.

  Ellers er kalenderen veldig fin! Og stoff får en vel aldri nok av, tror jeg. Har tonnevis selv, og enda kunne jeg gjerne tenke meg mer.

  SvarSlett
 3. Så søte de kalenderkattene var!

  SvarSlett
 4. Camilla: Ja, jeg også trodde at håndarbeidsartikler var tollfrie, men de hadde skrevet innholdet utenpå konvolutten, så da så... Men jeg slapp å betale toll på den CD-rommen med broderiprogrammet.

  Mandy Lou
  Jeg har ikke sett dette broderiet på eBay siden, så ja - jeg tror jeg ar heldig. Disse motivene selges også hver for seg, og da koster de rundt £12 for hvert motiv. Fant samme broderiet på en engelsk broderiforretning, og de skal ha £60 for den + porto selvfølgelig. Jeg fikk den MYE billigere! Så jeg tror nok jeg gjorde et godt kjøp, selv med toll og moms.

  SvarSlett
 5. Fantastisk :) Jeg søkte "traktor+brukt+moms" ... også kommer jeg hit :D

  SvarSlett