tirsdag, januar 29, 2008

Garn-krøll

Måtte bare prøve å finne ut om denne tråd-sortereren jeg fikk i posten i dag, så da var det bare å grave fram alle DMC-dokkene mine og sette i gang.

Det var forholdsvis enkelt å "stappe" dokkene ned i lommene, men de knæsje DMC-magebeltene fikk jeg ikke med inn i lommene. Magebeltet hvor selve nummeret står på, er av en annen type "papir", så de fikk jeg med inn i lomma - og det var jo smart. Alternativt kan jeg lage meg små klistremerker hvor jeg skriver numrene på, som jeg klistrerer på lommene. Men inntil videre får det bli slik som her:Her er jeg kommet litt over halvveis med den første plastmappa. Hver dokke har sin lomme i selve mappa. Og pinnen som ligger på skrå - er helt nødvendig for å få dokkene inn i lommene medPinnen har en krok i enden som jeg trer dokka innpå.Deretter fjerner jeg DMC-magebåndet. Har også gjort forsøk på å ta av magebåndet før jeg trer dokka inn på pinnen, men har kommet fram til at jeg har bedre kontroll på dokka så lenge det magebåndet er på plass.

Og så skal dokka på plass i "båsen" sin:Og her er den første plastlomma fylt opp.Og denne dokka har visst vært ute i hardt vær...


Altså, hvis du ønsker at dine kjære skal bry seg om det du holder på med, og gjerne vil hjelpe deg - skaff deg en abyssiner-katt!

2 kommentarer:

  1. Her ble det orden i sakene ja. Skikkelig smart oppbevaring. Kan du bare dra ut trå mens de ligger i lommene nå da? Du trenger ikke ta dem ut når du bruker dem?

    SvarSlett
  2. Ja, det er visst det som er meninga. Har ikke prøvd det ut i praksis enda.

    SvarSlett