tirsdag, april 21, 2009

Nok en rosa historie.

I dag fikk KataStrofa lyst på en fest, men jeg sa nei, det går ikke å stelle i stand en fest på bare noen få timer, mente jeg. KataStrofa slo seg til ro med det, og løp ut for å leke med vennene sine - trodde jeg.

Når KataStrofa har lyst på en fest, så er hun litt vanskelig å snu. I stedet for å finne noen å leke med, løp hun til oldemor og fortalte at hun og noen av hennes venner kom på fest klokken 8 om kvelden. Oldemor er av den sporty og ungdommelige typen, så å stelle i stand til fest tok hun på strak arm.

Oldemor er kjent for sin gresskarpai, og nettopp i dag ville KataStrofa at vennene hennes skulle få smake denne berømte paien. Men, da må man ha gresskar...

KataStrofa vet meget godt forskjell på mitt og ditt, men det å gå på slang i Herr Andersens hage, er litt for spennende til at hun klarer å la det være. Så, når hun har lyst på litt spenning, så tar hun seg en tur inn i hagen til Herr Andersen. Sist hun var der, var også Jawa med, og da holdt det på å gå riktig ille. De ble oppdaget, og Herr Andersen skjøt etter dem med haglegevær. Heldigvis slapp de unna med skrekken, men stakkars Jawa måtte ha hjelp til å plukke ut haglkorn fra baken etterpå.

Herr Andersen er den største leverandøren av matvarer til butikkene i Pet Society, og han har både kuer, kjøttfe, korn, frukthager og grønnsakshager.

I dag var Herr Andersen bortreist, og det visste KataStrofa. Herr Andersen ville ikke ta noen sjanser på å få ugangskråker i hagene sine, så han hadde sluppet ut hunden sin til å vokte hagene. Det han ikke visste var at hunden og KataStrofa er venner. Hunden elsker nemlig kjøttboller, og det vet KataStrofa.Etter at KataStrofa hadde bestukket hunden med kjøttboller, valgte hun seg ut det største gresskaret hun kunne finne, og tok det med til Oldemor, som satte i gang å lage gresskarpai med en gang.

Festen hos oldemor ble svært vellykket, og alle pet'ene som hadde kommet innom, dro hjem mette og fornøyde.

Jawa og KataStrofa gikk hjemover sammen, og da fortalte KataStrofa hvor hun hadde fått tak i Gresskaret. "Vet du om det er igjen mer rosa maling?" spurte Jawa. "Ja da, det er mye igjen," svarte KataStrofa. "Tror du ikke Herr Andersen blir glad hvis vi maler hunden hans rosa?"

Jawa løp bort til skolen for å hente malingsspannet og malekost, mens KataStrofa løp tilbake til Oldemor og spurte om hun kunne få låne noen kjøttboller. "Skal dere inn i hagen til Herr Andersen nå igjen," smilte hun hoderistende. Da hun skar opp gresskaret, hadde hun funnet mange haglekorn i det, så hun antok at det var nettopp dette gresskaret Jawa og KataStrofa hadde gjemt seg bak da de fikk Herr Andersen etter seg den dagen de ble oppdaga.

Vel inne i hagen, kom hunden logrende mot dem, og mens den koste seg med kjøttbollene, ble den bit for bit forvandlet til en nydelig rosa hund. Etterpå klatrer Jawa og KataStrofa opp i pæretreet og plukket med seg noen saftige pærer hjem. Litt belønning for strevet måtte de vel kunne få?


Vel hjemme hos KataStrofa, koste de seg med pærer og KataStrofa spilte ei låt på panfløyta si.

Og dere kan jo bare tenke dere hvor glad Herr Andersen blir når han kommer hjem og blir møtt av sin rosa trofaste hund...


Fin, ikke sant?

6 kommentarer:

 1. hahaha!! Kjempetoeft!!! Den rosa hunden ser kjempefin ut lol....rart Kata ikke tok den med seg hjem, gaar jo rett inn i rosa samlinga den :-)

  SvarSlett
 2. Vel, det er jo ikke hennes hund da vet du ;) Men ja, den ville ha passa utmerket hjemme hos henne.

  SvarSlett
 3. Jøsses, så morsomt det dyret ditt har det. :)

  SvarSlett
 4. Ja, det er ikke måte på... ;)

  SvarSlett
 5. hehe...Du skriver bare så bra. Artig å lese :) synes nå det var greit at hun ikke tok med den hunden hjem, ikke sikkert Rocky hadde turt å komme besøke da.. men hva i all verden har skjedd med Katastrofa nå da?? hun er jo helt grønn jo ;P
  Klem fra Rocky og matmor ;)

  SvarSlett
 6. Den rosa hunden ville nok ha vært for stor til huset til KataStrofa også, og den tilhørte jo tross alt noen...

  Grønn ja... Noen av guttene på skolen leker Man in Black for tida, men så mangla de en alien :S

  SvarSlett