onsdag, februar 11, 2009

2 og 3 uker gamle

I dag er det 2 uker siden mitt siste kull ble født; Madam Mim og Hiawatha. De legger på seg igjen, og øyne har de også fått. Hulda ønsker ikke at de skal bo i fødekassen, så nå bor de i skapet under vasken. Skal se om jeg klarer å lokke henne til å flytte ungene sine inn i et bur eller en annen kasse når ungene blir mer aktive.

Dezenta sine små er nå 3 uker gamle, og du verden for noen veloppdragne små! De bor fortsatt i et reisebur, og først i dag så jeg at en av de små turde å gå ut av buret, noe som ikke ble særlig populært hos hverken mor eller bestemor Sissa. Disse tre ungene, er trill runde og gode.
Harry Potter, sorrelgutten, ser ut til å være den beste i dette kullet. Han har en varm sorrelfarge og øreplasseringa ser bra ut. Hampus er en god nummer 2, og Helga er også varm i fargen, men veldig lys, og ørene er plassert litt for høyt oppe på hodet. Skal bli spennende å følge med på denne trioen utover.

Joda, jeg studerer Hulda sine nøye hver gang jeg er innom også, og vel... det er jo litt tidlig å si noe sikkert om hvem av de to ungene som er den mest lovende. Så langt syns jeg de to er jevngode, men skal jeg plukke ut en, tror jeg det vil bli Madam Mim for hun er en anelse mørkere i fargen. Men, fargepigmentene er på langt nær ferdigutvikla enda.

Beklager at jeg ikke har noen bilder, men de kommer, de kommer.

2 kommentarer:

  1. Glad for at det gaar bedre med smaattingene :-) Bilder, bilder, bilder!! :P hehe. j/k

    SvarSlett
  2. Bilder kommer ;) Har tatt av Dezentas sine i dag, og når batteriene har fått ladda seg opp, blir det bilder av de yngste også.

    SvarSlett