onsdag, februar 18, 2009

Ommøblering

I går kveld satte vi inn det store Vari Kennel buret på stua, og innreda det slik at Hulda og hennes to små kunne flytte inn der. Hulda er ikke særlig fornøyd over den nye boligen, men håper jo hun vil slå seg til ro der etterhvert. Hun får jo komme ut når det passer seg sånn, så det er egentlig ikke synd på henne.

Dezenta og hennes små bor fortsatt i det store reiseburet, og det ser ut som om de trives veldig godt der. De små har begynt å bruke doen, og jeg har sett at en av dem har smakt på maten jeg har satt fram til dem.

Så nå står det to store bur inne på stua, og vi spekulerer på hvorfor vi ikke har funnet på dette før! Tidligere har vi prøvd å sette opp gjerder for å avgrense et område hvor de små skal være til de i det minste har blitt husrene. Eller jeg har latt dem være på badet til de har lært å gå på do og spise selv. Gjerdene skjønte de fort hvordan de skulle komme seg over, så det var ingen god løsning, og så er det jo mye koseligere å kunne ha de små på stua :)Dezenta spionerer på de nye naboene...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar