søndag, februar 01, 2009

Ny til våren?

Nå har vår og sommerkatalogen til Cellbes kommet, og det var mye fint inni den katalogen i år også.

De har veldig mye av det jeg liker, og enda bedre, klærne er i min størrelse også. Langbuksene kan være litt for lange i beina, men det er som regel en enkel sak å få gjort noe med nå som saksa er funnet opp. (Fliselinbånd kan være et greit alternativ til både saks og symaskin.)

Jeg oppdaga Cellbes i fjor, og det var et kjærkomment funn. Før det har jeg kjøpt klærne mine fra Mary's Collection, men plutselig en dag så var det selskapet borte.
Nå er jeg en ganske stor dame, i hvert fall på bredda, så jeg kan ikke gå inn i hvilken som helst klesbutikk å kjøpe det første og beste jeg kommer over. Nå finnes det noen kleskjeder som har klær i store størrelser, men utvalget er som regel lite og kjedelig, eller spennende og dyrt. Cellbes derimot, har klær med bra kvalitet og god passform, og prisene er det heller ikke noe å si på. De har også mange ulike modeller; både for de med og uten midje, og størrelsene starter på 34 og går oppover. Det fine med det er at jeg ikke føler at jeg får særbehandling, men kan velge blant de samme klærne som de som ikke har problemer med overvekt. Ofte er det sånn at butikkene har egne kolleksjoner for "tjukkaser", men de har ikke nødvendigvis bedre passform for det... Har jo erfaring fra en del slike butikker... Noen ganger bare utvider de blusene på vidda uten å tenke på at de kanskje skulle gjort noe med lengda også... Og buksene... Ikke alltid like morsomt å ha linninga under armene... Og trusene. HJELP! Fordi om jeg er en tjukkas så er det ikke sikkert at jeg er så mye bredere i skrittet enn folk flest...
Cellbes er jeg stort sett fornøyd med. Det er nå disse langbuksene da som jeg må legge opp... Har kjøpt piratbukser hos dem, men de buksene ser ut som høyvannsbukser på meg, så de blir for korte igjen.

Tilbake til årets første katalog fra Cellbes :-) Første jeg blar opp på er et bestillingstilbud på en pakke med fire te-lys. Når jeg så den pakken tenkte jeg øyeblikkelig på Sissel og Mandy Lou. Disse hadde vært perfekte hos dem ;-) Motivet på te-lysholderne var sommerfugler, som Sissel er så glad i, og to av holderne var blå, de to andre var rosa; yndlingsfargen til Mandy Lou.
Ser ut som om sommerens farger er rosa og turkis bl.a., men i sterkere farger enn det vi har sett de siste årene. Så pastell-perioden er over for denne gang? Fargene så nå i hvert fall veldig sommerfriske ut :-) Nå har jeg en del klær fra i fjor som enda ikke er utslitt, men skulle kanskje hatt et par bukser... Det var en flott vindjakke i katalogen også, og en av fargene jeg kunne velge var rosa... Skal, skal ikke?

5 kommentarer:

 1. Det er jo kjekt å fornye seg innimellom. Også selv om man egentlig har nok i skapene fra før. ;)
  De telysa hørtes nå spennende ut. Tok en tur innom nettsiden til Cellbes. Fant dem ikke, men de hadde jo lyslykter med katter på jo! He he!

  SvarSlett
 2. Sommerfugl-telysholderne er visst ekstratilbud. De var virkelig flotte!

  SvarSlett
 3. Takk for tips. Fant også kattegardiner og et kjempefint stoff til å sy burpynt av, men... Det ble nok "bare" litt klær denne gangen, er kjempespent nå!!

  SvarSlett
 4. Måtte utvide garderoben litt jeg også med to par hvite bukser og to tunikaer jeg også fra nye katalogen til Cellbes...

  SvarSlett
 5. Sissel: Ja, de kattegardinene var stilige! Jeg endte opp med kun å bestille kopphånddukene. Jepp, feiga ut ;-)

  Astrid Margrethe: Jeg har fått sendt i vei en bestilling jeg også. Selv om jeg kjøpte litt for mye derfra i fjor = ikke fått brukt alt enda, så fant jeg ut at jeg måtte ha noe nytt jeg også. Men jeg droppa ytterjakken jeg sikla på. Tror den ville blitt for kort.

  SvarSlett