lørdag, februar 21, 2009

Fremskritt

Aby sine små vokser og trives. Fødselsvektene var på 90 og 102 gram, og i dag veide de 165 gram begge to.

Hulda sine må være de snilleste ungene i verden, de sier nesten ingenting, og det ser ut som om de sover veldig mye. Må rett som det er inn til dem for å sjekke at det er liv. Hulda passer veldig godt på dem, og når hun får være ute av buret, må vi stenge Sissa inn på kontoret til Odd, og tulipanjentene må være på gangen. Hulda tåler nesten ingen av de andre kattene, og kommer de for nær buret der ungene hennes bor, så lager hun hakkemat av dem. Ok, prøver i hvert fall.

Dezenta sine, som er en uke eldre enn Hulda sine, er mye mer aktive. De siste dagene har også de fått lov til å prøve seg på gulvet, til stor glede for Apeldoorn, Queen og Don Quijote. Jeg tror ikke denne gleder er gjensidig. De hiver seg over dem, og skal lekeslåss, men de forsvinner jo i "favntakene".

Sist gang de var ute på gulvet, så så det ut som om Don Quijote prøvde å passe på dem, for da Apeldoorn ble for nærgående til en av ungene, så fikk hun seg en rapp over snuten av Don Quijote.

2 kommentarer:

 1. de er sikkert nusselige

  ps: har du prøvd å pusse tenner på en katt noen gang ? vetrinæren jeg var hos sist mente jeg burde begynne å pusse tenner på katten for å forhindre tannsten (kun for forebygging) Tidligere vetrinærer har kun gitt meg dette algepulveret. Jeg prøvde å pusse tennene på katten her en dag ....:) - men det er ikke bare bare å pusse tennene på en 2 år gml katt som aldri har opplevd dette før...:) så endte med at katten slikket av tannkremen fra tannbørsten - den var visst god. Men noe effektiv tannpuss ble det ikke den gangen iallfall:)!!

  Kristine

  SvarSlett
 2. Ja, Kristine, de er nusselige, men det var det å få tatt gode bilder av dem ;)

  Pusse tennene på en katt? Eh... Jeg har prøvd ut noe som heter Bucacat, og det skal visstnok være spiselig tannkrem for katter. Noen av mine syns det er godt, mens andre tror det er pyton. Men å børste tennene på en katt som ikke vil pusse tenner... Jaja, lykke til ;)

  SvarSlett