onsdag, januar 28, 2009

Huldas nye kull

Hulda passer godt på sine små

Nærbilde av tørste småttiser ved "melkebaren".

Dette blir et tema-kull, men jeg har ikke temaet klart enda, bare det ene navnet... Jeg hadde et tema i tankene før de ble født, men jeg fant bare tre jentenavn som kunne passe til det temaet. Vel, så langt ser det ut som om kullet består av to gutter og ei jente. Så ja... Jeg får vel bruke litt tid på å komme fram til et passende tema for disse småtassene også.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med kull!:) Tenk noe så smått skal vokse opp å bli til voksne, aktive, oppfinnsomme, morsomme og herlige abyssinerkatter!:) Er det rart vi faller for rasen? Kos deg med småttisene!:) Nå MÅ Corvette se og komme seg i nytt løp slik at Aros og Corvette får paret seg!:)

  SvarSlett
 2. Jeg har 7 småttiser her i huset jeg nå, så her skal det nok bli liv i lervene om noen uker...

  Krysser fingrene på at det blir noen småttiser på deg også Toril, men det kan jo være greit å passe på sånn at det ikke kræsjer med evt. utstillingsplaner også. Greit å være hjemme når fødselen setter inn og også når kattungene er pyttesmå.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt kull! Spennende med tema, jeg er såååå nyskjerrig. Har du bestemt deg for navn til H-kullet?

  SvarSlett
 4. Ja, tema er spennende, og jeg har et "på tunga nå". Og navn til H-kullet har jeg funnet. Skal presentere dem når jeg har fått tatt bilder av hver enkelt, men vil vente til de har fått opp øynene.

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med enda et kull. Det blir livlig i stua når alle får et kikk i ny og ne :-)

  SvarSlett
 6. Bitta: Ja, du det regner jeg med vil skje ;-) Og alle på en gang! Men det er moro med liv i stua, og det å se på kattunger som leker er mye morsommere enn TV :-D

  SvarSlett