torsdag, januar 29, 2009

Optimisme og bekymring

Ungene til Dezenta vokser og trives bra, og farmor Sissa har gått inn i bestemorsrollen helt og fullt. Da jeg kom inn på rommet, hvor denne lille familien holder til, kom både Sissa og Dezenta ut fra fødekassen. Dezenta er ikke helt overbegeistra over bestemors inngripen, for jeg tror hun legger seg opp i det meste angående barneoppdragelse ;-)

Hulda er overlykkelig over å få ha ungene sine i fred. Sissa tenkte seg inn på bareselvisitt nå i ettermiddag, men det skulle Hulda ha seg frabedt. Jeg prøvde å hindre Sissa fra å smette inn til Hulda, men hun ble for kjapp for meg. Og det resulterete i at Sissa fikk skambank av en illsint Hulda. :-S

Jeg er litt bekymret for viltgutten hennes Hulda. Han vil ikke legge på seg. Mens de to sorrelungene har passert 120 gram, så er han på full fart ned mot 80 gram :-S Prøvde å overtale Hulda til å legge seg ned, sånn at jeg kunne hjelpe småen med å finne patten, men hun har ikke nok ro på seg til å ligge i ro sånn at jeg klarer å koble han på. Har sjekket sugerefleksen til småen, og tja... han kan nå i hvert fall bite ;-) Får vel bare jobbe litt med han slik at han klarer å kreve sin del av morsmelka han også.

3 kommentarer:

  1. Lykke til med smaattingen & gratulerer forresten med nytt kull :)

    SvarSlett